Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβάλα… στα πέναλτι

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος σε μια προσπάθεια του στην αναμέτρηση του Τηλυκράτη με την Καβάλα. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος σε μια προσπάθεια του στην αναμέτρηση του Τηλυκράτη με την Καβάλα.

Ο Τηλυκράτης έμεινε όρθιος για 120 λεπτά, αλλά νικήθηκε στα πέναλτι από την Καβάλα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος που θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο.

Η Καβάλα μπορεί να είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη που έγινε στην Πρέβεζα, αλλά δεν έφτασε στο γκολ. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η ομάδα της Καβάλας πήρε την πρόκριση με 5-3. Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε 250 θεατές που δεν είδαν σπουδαίο θέαμα, παρά ένα παιχνίδι κέντρου ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Καβάλα να έχει την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε την πρόκριση πριν από την διαδικασία των πέναλτι.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Πλιάγκας 0-1

Γ. Καταγής 1-1

Αναστασόπουλος 1-2

Σαχινίδης απόκρουση Σουλογάνης

Ενσαλίβα 1-3

Τεπέτος 2-3

Μπρατσιάνι 2-4

Σμίλτος 3-4

Τριποτσέρης 3-5

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ταϊρης, Κλάζογλου, Φέτσης, (56’ Κομνηνάκης), Μελισσόπουλος (68’ Παλάσκας), Μπαασιούκας (72’ Καταγής Γ.), Ντζιμάνης, Καταγής Σ., Γεωργαντζάς, Τεπέτος, Σμίλτος, Σαχινίδης

ΚΑΒΑΛΑ: Σουλογάνης, Παγώνης, Ντόσης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος, Καπνόπουλος (68’ Μπρατσιάνι), Ποσίνκοβιτς (46’ Πλιάγκας), Μιγιάτοβιτς (74’ Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 23:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep