«Έχουμε χαρακτήρα»

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Για σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο με υψηλούς στόχους, όπως είναι η Νίκη Βόλου, έκανε λόγο ο Κώστας Βασιλακάκης.

Ο τεχνικός της Καβάλας υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Ήταν μία σημαντική νίκη, που έχει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε ότι έχουμε χαρακτήρα, ποιότητα σαν ομάδα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που είχαμε στην αρχή της περιόδου. Έχουμε τη διάθεση, τη θέληση, που παίζουν σημαντικό ρόλο για να προχωρήσει η Καβάλα ψηλά.

Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη από τον αντίπαλο, ελέγχαμε το χώρο κέντρου και είχαμε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος έβαλε πολλούς παίκτες μπροστά, πίεσε και προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και πήραμε αυτή τη σπουδαία νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όπως βλέπετε όλα τα αποτελέσματα είναι δυνατόν να έρθουν σε κάθε αγωνιστική. Έχουμε το περιθώριο να ξεκουραστούμε μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Εύχομαι καλή χρονιά στη Νίκη βόλου και στον κ. Αμανατίδη και να πετύχουν τους στόχους τους.

Για την ένταση που προκλήθηκε στους πάγκους των δύο ομάδων στο 35ο λεπτό: «Τον κ. Αμανατίδη τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, μεταξύ μας δεν ειπώθηκε τίποτα, με απόφαση διαιτητή αποβλήθηκαν. Ο ένας μιλούσε με τον άλλον, πήγε να δημιουργηθεί παρεξήγηση και να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα και να μην ξεφεύγουμε από τέτοιες καταστάσεις».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep