Τσαλίκης: «Πανηγυρισμοί τέλος»

  • Written by Καβάλα: Γιώργος Νελόπουλος
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης έδωσε τα εύσημα για τη νίκη στις Σέρρες και έστρεψε το βλέμμα στο ματς με την Παναχαϊκή.

Τα εύσημα στους παίκτες, το προπονητικό τήμ, αλλά και τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μέχρι στις Σέρρες και την ώθησε με τη συμπαράστασή του να φτάσει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη, έδωσε ο Τσαλίκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Έβδομη».

Για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου είπε:

«Ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ σφιχτή και ποιοτική ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και ήταν αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όταν πετυχαίνεις τρία γκόλ στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, μόνο τυχαία ομάδα δε μπορεί να είσαι. Εμείς, όμως, θέλαμε πάση θυσία τους 3 βαθμούς σ’ αυτό το μάτς.

Σίγουρα το γρήγορο γκόλ στην αρχή έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στη ψυχολογία μας, όμως δημιουργήσαμε και 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να «κλειδώσουμε» από νωρίς τη νίκη. Διαχειριστήκαμε θεωρώ σωστά το σκόρ και την εικόνα του αγώνα και φτάσαμε στο στόχο μας».

Για το μεγάλο πρόβλημα της κούρασης και των συνεχόμενων αγώνων:

«Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πρόβλημα. Το να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, έτσι κι αλλιώς είναι εξουθενωτικό, πόσω μάλλον που εμείς δεν έχουμε κάνει κανονική προετοιμασία.

Ευτυχώς τα παιδιά και το προπονητικό τιμ κάνουν υπεράνθρωπη προσπάθεια καθημερινά στις προπονήσεις. Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε το μάτς που πέρασε, αφού σε τρεις μέρες παίζουμε καινούργιο».

Για την παρουσία του κόσμου στις Σέρρες:

«Αυτόν τον κόσμο το χρειαζόμαστε παντού. Για μας ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους και η βοήθεια τους. Μακάρι να τους έχουμε τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας. Όσο και καλή ομάδα να έχεις, εάν ο κόσμος δε βοηθάει, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα».

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep