«Ξαφνιαστήκαμε»

Τι δήλωσε το μέλος του προπονητικού τιμ του Καραϊσκάκη Άρτας, Βασίλης Αργυρίου μετά την ήττα από την Ξάνθη.

Ο Βασίλης Αργυρίου έκανε δηλώσεις εκπροσωπώντας τον Καραϊσκάκη Άρτας μετά την ήττα (1-0) από την Ξάνθη. Και όπως είπε, οι Πράσινοι ξαφνιάστηκαν με το πέναλτι. Αναλυτικά:

«Ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ καλά. Μέσα σε αυτές τις 2-3 μέρες, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια πολύ καλή προσέγγιση στο παιχνίδι και νομίζω τα καταφέραμε. Εκτός από το πρώτο ημίχρονο, όπου είχε 1-2 φάσεις η Ξάνθη, μπορώ να πω ότι με τις διορθωτικές κινήσεις που κάναμε στο δεύτερο, κλειδώσαμε πολύ καλά την ομάδα της Ξάνθης, χωρίς να κάνει να κάνει ούτε μια φάση. Και εκεί που ελπίζαμε ότι στο επόμενο διάστημα θα βρεθούν οι χώροι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, σε ένα διώξιμο, μια κεφαλιά προς έκπληξή μας, δόθηκε ένα πέναλτι. Ξαφνιαστήκαμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν επιθετικό φάουλ. Βέβαια, ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε με κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αλλά αυτό που κερδίσαμε είναι ότι τα παιδιά επανήλθαν και επανήλθαν σωστά. Ο Καραϊσκάκης θα είναι μία ομάδα που θα διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Οι τραυματίες μας λείπουν και είναι ποδοσφαιριστές πάρα πολύ καλοί αλλά έχουμε το υλικό να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι ότι ο Καραϊσκάκης θα είναι ξανά εδώ».

Για το ματς με τον Ιωνικό:

«Οι 12 ομάδες είναι καλές. Δεν υπάρχει εύκολο, δεν υπάρχει δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, όλα τα εφόδια να πάνε σε ένα γήπεδο που δεν υπάρχει η πίεση κόσμου. Το πρωτάθλημα αυτό θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που θα μας αντιμετωπίσει εύκολα. Τα παιδιά θα μπαίνουν να διεκδικούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τη νίκη».

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep