«Το τέλος θα είναι κοντά»

Ο Νίκος Καγιούλης δήλωσε ότι αν δεν επιτραπούν άμεσα οι προπονήσεις, τότε «θα το διαλύσουμε το μαγαζί».

Στο περίμενε εξακολουθεί να βρίσκεται η Super League 2 για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Καραϊσκάκη Άρτας, Νίκος Καγιούλης, αν αυτό δεν γίνει άμεσα «το τέλος θα είναι κοντά». Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5:

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Είναι σε πολύ δυσχερή θέση ολόκληρη η Super League 2 και η Football League. Πάμε από αναβολή σε αναβολή. Ενημέρωση δεν υπάρχει από την Πολιτεία και περιμένουμε. Ή θα ξεκινήσουμε προπονήσεις άμεσα ή θα το διαλύσουμε το μαγαζί».

Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο;

«Είναι κι αυτό πολύ δύσκολο, γιατί οι οικονομικές υποχρεώσεις κάθε ομάδας είναι μεγάλες. Ενημέρωση δεν έχουμε από τους αρμόδιους και σε κάθε τηλεδιάσκεψη συζητάμε και αυτό. Εάν τα πράγματα φτάσουν σ' αυτή την κατάσταση και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε πλέον... Έσοδα δεν υπάρχουν, το πρωτάθλημα σταμάτησε από τον Μάρτιο, οι υποχρεώσεις «τρέχουν». Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη».

Ποιο είναι το επιχείρημα των λοιμωξιολόγων για να μην παίζετε;

«Δεν υπάρχει κάποιο επιχείρημα. Όλοι λένε ότι έχουμε δίκιο, ότι μας καταλαβαίνουν και ότι πρέπει κι εμείς να παίξουμε. Μέχρι εκεί. Ο ένας το ρίχνει στον άλλον. Οι υπουργοί στους λοιμωξιολόγους, οι λοιμωξιολόγοι έχουν θετική άποψη και ρίχνουν το μπαλάκι στην κυβέρνηση. Μας παίζουν πινγκ πονγκ και απόφαση δεν παίρνει κανείς. Δεν έχει λογική. Ακόμα και η Ανδόρα ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα. Μόνο εμείς δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί».

Πώς είναι η εργασιακή σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτή την περίοδο;

«Σε εμάς είναι όλοι πληρωμένοι. Τον Νοέμβριο βρισκόμασταν σε αναστολή. Οι ποδοσφαιριστές πήραν μισθό από το κράτος, δόσεις συμβολαίων από εμάς, όπως και το τεχνικό τιμ. Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες».

Πόσο καιρό θα αντέχετε να πληρώνετε;

«Αν δεν υπάρξει φως στο τούνελ και δεν ξεκινήσουμε άμεσα τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε και να έχουμε κάποια έσοδα, το τέλος θα είναι κοντά».

Για τα έσοδα από το Στοίχημα:

«Επίσημη ενημέρωση και σε αυτό το κομμάτι, φυσικά, δεν έχουμε. Από πληροφορίες λέγεται ότι θα συζητηθεί τον Ιανουάριο. Είναι δίκαιο και σωστό να μοιραστούν χρήματα στη Super League 1, τη Super League 2 και τη Football League. Αν θα γίνουν και πότε μη με ρωτάτε. Δεν υπάρχει ενημέρωση που να μας πιστοποιεί αυτό που έχει συζητηθεί στα ΜΜΕ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2020 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep