Αρτινός ο Τζιώρας

Ο Χρήστος Τζιώρας με τον τεχνικό διευθυντή του Καραϊσκάκη Άρτας, Άρη Δράκο Ο Χρήστος Τζιώρας με τον τεχνικό διευθυντή του Καραϊσκάκη Άρτας, Άρη Δράκο

Ο Χρήστος Τζιώρας εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Καραϊσκάκη Άρτας και επιστρέφει στη Football League μετά από δύο χρόνια.

Λύσεις στο σκοράρισμα έψαχνε ο Καραϊσκάκης Άρτας και ευελπιστεί να του τις δώσει ο Χρήστος Τζιώρας. Ο 30χρονος επιθετικός, άλλωστε, μετρά 102 συμμετοχές και 31 γκολ στη Football League, κατηγορία στην οποία επιστρέφει μετά από δύο χρόνια.

Ο πρώην επιθετικός της Νίκης Βόλου (11 ματς, 7 γκολ φέτος) είχε παίξει για τελευταία φορά στη Β' Εθνική τη σεζόν 2016-17 με τον Αχαρναϊκό (10 ματς, 2 τέρματα), ενώ την πλέον παραγωγική του χρονιά την είχε κάνει με τη Νίκη Βόλου το 2013-14 με 19 τέρματα σε 37 συμμετοχές. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα.

Ο έμπειρος επιθετικός γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1988 (30 ετών) και το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν είχε 11 συμμετοχές και 7 τέρματα με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Γαλατινή και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε: ΑΕ Πολυκάστρου, Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσό Γρεβενών, Αετό Σκύδρας, Παναργειακό, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Βέροια και ξανά στη Νίκη Βόλου.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 66. Χρήστο καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep