Αποφασίζει για Σεράνο, Ροντρίγκεθ

Οι πρώτες εισηγήσεις Μπάρι στον Καραϊσκάκη Άρτας ένας 33χρονος Ισπανός και 23χρονος με ιστορικό ρήξης χιαστών.

Διάστημα ενίσχυσης και δοκιμών διανύει ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» άνοιξαν την αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στη Football League με τον Στέφαν Βουκμίροβιτς και καλούνται να αποφασίσουν για δύο συμπατριώτες του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος, Μάριο Μπάρι, οι οποίοι πήραν μέρος σε πρόσφατο οικογενειακό διπλό.

Στις προπονήσεις, λοιπόν, παίρνουν μέρος ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκεθ Μούνερα και ο 23χρονος εξτρέμ Νταβίντ Σεράνο Μολίνα, ο οποίος τον Μάιο του 2017 είχε υποστεί ρήξη χιαστών. Αμφότεροι, πάντως, προέρχονται από επτάμηνη αποχή.

Ο Ροντρίγκεθ είναι γεννημένος την 1η Ιουλίου 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαγιόρκα Β. Ακολούθησαν οι Θιουδάδ Μούρθια, Τορεβιέχα, Φεριολένσε, Ίμπιζα, Γκιχουέλο, Πόλι Εχίδο, Εϊμπάρ, Μπούργκος, Σαλαμάνκκα, Αρόγιο, Λ' Οσπιταλέτ, Σοκουεγιάμος, Εξτρεμαδούρα. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές και 1 γκολ στη β' κατηγορία του Ισραήλ με τη Μακάμπι Ερζίλια.

Σε ό,τι αφορά στον Σεράνο, είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου 1995 και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Νταμ και τις Μαρτινένκ, Τζιρόνα, Μπανταλόνα, Περαλάδα. Από τον Μάιο του 2017 έως και τον Δεκέμβριο απουσίαζε λόγω ρήξης χιαστών, αλλά γύρισε τον Ιανουάριο και έπαιξε σε 14 ματς, σημειώνοντας  1 γκολ.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 09:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep