Πρόσληψη Μπάρι στον Καραϊσκάκη

Ο ατζέντης Μάριο Μπάρι Κινιόνερο ανέλαβε συνεργάτης του Άρη Δράκου στη διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος του Καραϊσκάκη Άρτας.

Η έλευση του Ισπανού ατζέντη, Μάριο Μπάρι Κινιόνερο στην Άρτα για λογαριασμό του Καραϊσκάκη Άρτας επισημοποίησε τη συνεργασία των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος σε συνεργασία με τον Άρη Δράκο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μπάρι έχει φέρει ήδη Ισπανούς που μετέχουν στις προπονήσεις των «πράσινων».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Mario Barri Quiñonero, ο οποίος αναλαμβάνει την διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας σε συνεργασία με τον κύριο Άρη Δράκο.

Ο κ. Δράκος καλωσόρισε τον Mario Barri στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Πρόκειται για έναν γνώστη του ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο. Θεωρούμε ότι απ’ αυτή τη συνεργασία η ομάδα μας θα καταφέρει να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα. Με αυτή την κίνηση η ΠΑΕ αποσκοπεί στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για ένα επιτυχημένο άνοιγμα στη διεθνή αγορά».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισπανός, Mario Barri, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Άρη Δράκο και την οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας που με υποδέχτηκαν στον Σύλλογο. Έρχομαι στην ομάδα με ενθουσιασμό και φιλοδοξία να δουλέψουμε, κάνοντας μεγάλα πράγματα. Η ομάδα είναι ενωμένη και έχει έναν πολύ όμορφο αθλητικό στόχο στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Θέλω να ξεκινήσω να εργάζομαι στην ΑΕ Καραϊσκάκης και να κάνουμε σημαντικά βήματα όλοι μαζί».

Μάριο καλωσόρισες στην ομάδα μας!».

«Υπέγραψε ο Βουκμίροβιτς»

Σε ό,τι αφορά στον Στέφαν Βουκμίροβιτς, είναι θέμα χρόνου η απόκτησή του. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο 27χρονος Σέρβος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο πρώην άσος της Τούζλα Σίτι θα αποτελέσει το πρώτο χειμερινό απόκτημα.

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep