«Πίκρα από το αποτέλεσμα»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δήλωσε ότι ο Καραϊσκάκης δεν άξιζε να χάσει από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο τεχνικός του Καραϊσκάκη, Μανώλης Παπαματθαιάκης, δήλωσε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά, θεωρώ ότι την κρατήσαμε χωρίς ευκαιρίες σχεδόν σε 90 λεπτά παιχνιδιού. Να μην την αδικώ, υπήρξε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Στεφανάκος στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μάριο που θα μας έδινε το δικαίωμα να προηγηθούμε και να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες τη νίκη. Όπως εξελίχθηκε το ματς, κρίθηκε από στατική φάση, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, στο οποίο το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ήταν ένα παιχνίδι για 0-0, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι στατικές φάσεις είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς πληρώσαμε την ολιγωρία μας και χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι αν μείνουμε πίσω στο σκορ, είναι δύσκολο να γυρίσουμε ένα παιχνίδι. Υπάρχει εξήγηση: Τις τελευταίες 15 μέρες είμαστε με μια ενδεκάδα, τα παιδιά είναι καταπονημένα, έχουν παίξει τέσσερα 90λεπτα και ήταν εμφανώς ανέτοιμα τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε σήμερα από τον πάγκο. Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Κρατάω την πίκρα από το σημερινό αποτέλεσμα, γιατί έστω τον έναν βαθμό θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, έβαλε το γκολ και κέρδισε. Δεν είναι πλασματική η θέση του, δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Στο σημερινό παιχνίδι ήταν τυχερός και πήρε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα».

Πόσους βαθμούς στοχεύει να πάρει η ομάδα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου;

«Σε αυτά τα τρία ματς στόχος είναι να πάρουμε έξι βαθμούς και πάνω. Αν το καταφέρουμε, θα είναι αρκετά καλή συγκομιδή».

Ο Αλέξανδρος Μασούρας που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, ανέφερε:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνει με μία καλή ομάδα, αλλά δεν απειληθήκαμε σε ροή παιχνιδιού. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από στατική φάση. Είχαμε μετά την πίεση, έπρεπε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια. Έχουμε τον Ηρακλή, πάμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε και σιγά, σιγά να φτάσουμε στον στόχο μας και να κάνουμε την πορεία που επιθυμούμε».

Media

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep