«Καλύτεροι από πέρυσι»

Ο Δημήτρης Μαχαίρας θέλει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα στον Καραϊσκάκη.

Μια καλύτερη πορεία από την περσινή θέλει για τον Καραϊσκάκη ο Δημήτρης Μαχαίρας. Ο 28χρονος μέσος υπέγραψε τη Δευτέρα (20/08) στην ομάδα της Άρτας, μιλώντας στο artagoal.gr με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου, σε μια καινούρια ομάδα η οποία έχει φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο στο μέλλον, με έναν πρόεδρο ο οποίος είναι Κύριος στις υποχρεώσεις του και προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει και αυτός μέσω του ποδοσφαίρου την πόλη της Άρτας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και η φετινή χρονιά να είναι εξίσου καλή όπως πέρυσι και να προσπαθήσουμε να είναι ακόμα καλύτερη».

Για τον Γιώργο Μακρή και το κενό που θα κληθεί να αναπληρώσει: «Τον Γιώργο τον γνωρίζω προσωπικά και μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα, όπως ξέρω και ότι πέρυσι ήταν βαρόμετρο για τον Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα δεν θα σταθώ αν μπορώ να καλύψω ή όχι το κενό του, γιατί εγώ είμαι ένας άλλος παίκτης. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την προσωπικότητά του και τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Από την πλευρά μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, να μας εμψυχώνει, ώστε να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω τουλάχιστον στην έδρα μας, και να μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Ο Δημήτρης Μαχαίρας έδειξε αμέσως την όρεξή του να βοηθήσει τον Καραϊσκάκη, καθώς μετά τις υπογραφές, έκανε ελαφρύ τρέξιμο. Την Τρίτη (21/08) το απόγευμα θα πάρει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, ενώ θα ακολουθήσει ειδικές ασκήσεις για να φτάσει στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep