«Ας βάλουν όλο το βίντεο…»

Θιγμένοι νιώθουν στον Καραϊσκάκη Άρτας με την αντιμετώπιση που είχαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας εξαιτίας της διαφωνίας του προπονητή των Αχαιών, Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του ομόλογού του των Αρτινών, Σάκη Παπαβασιλείου. Οι «πράσινοι», μάλιστα, ένιωσαν θιγμένοι, τόσο από τη συμπεριφορά του πρώτου, όσο και από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Όπως έλεγαν στην ΠΑΕ, όσα δήλωσε ο Οφρυδόπουλος δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα του αγώνα, γι’ αυτό θίχτηκε ο Παπαβασιλείου και αντέδρασε. Σημείωναν άνθρωποι της ομάδας ότι ο προπονητής του Καραϊσκάκη δεν είχε κακή πρόθεση και έλεγαν: «Οι εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου ας βάλουν όλο το βίντεο του αγώνα να δουν ποιος είχε τις περισσότερες τελικές, ποιος έπαιζε μονότερμα για 60 λεπτά και μετά να δημοσιεύσουν και ολόκληρο το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου».

Την Πέμπτη (26/04) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος προπονήθηκε κανονικά. Ατομικό ακολούθησε ο Απόστολος Σιαράβας και θεραπεία οι Τάσος, Δημητριάδης, Στέλιος Μακρίδης.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep