«Τάσεις φυγής»

Ο Δημήτρης Γεωργίου στο Fl News για τον Καραϊσκάκη Άρτας και η «τάση φυγής» από σημαντικούς χρηματοδότες.

[googlead][/googlead]

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Δημήτρης Γεωργίου, μίλησε στο Fl News λίγες ώρες πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα (Σάββατο 14/04, ώρα 17:00) για την έως τώρα πορεία της ομάδας του στην Football League.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρωταρχικό στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί, στο κατά πόσον ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην φετινή παρουσία της ομάδας, αλλά και στην επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την βοήθεια του κόσμου και τόνισε πως υπάρχουν τάσης φυγής από βασικούς χρηματοδότες της ΠΑΕ Καραϊσκάκης!

-Είστε ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στην πρώτη εμφάνισή της σε επαγγελματική κατηγορία;
«Άπαντες στην ΑΕ Καραϊσκάκης, από τον γενικό αρχηγό, το προπονητικό επιτελείο έως και τους ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν άψογα στις περιστάσεις της Football League. Η ομάδα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι οι αντίπαλοι, καθώς και όσοι φίλαθλοι παρευρίσκονται στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Η ομάδα, όμως, εμφανίζει ένα πιο «μουδιασμένο» πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό πιστεύω πως έχει να κάνει λόγω της απειρίας που έχουμε στην κατηγορία αλλά σιγά - σιγά δείχνουμε να το αποβάλλουμε».

- Πρωταρχικός στόχος της ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν η παραμονή στην κατηγορία, πιστεύετε ότι έχει επιτευχθεί;
«Η παραμονή ήταν ο μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν, αν υπολογίσουμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, όταν μας δόθηκε το «πράσινο φως» για την συμμετοχή στην κατηγορία. Ας μην γελιόμαστε, πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στην παραμονή της και με νίκη το Σάββατο ουσιαστικά θα «κλειδώσει» ο μεγάλος στόχος. Βέβαια, μιλάμε για ποδόσφαιρο και ποτέ δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα παλέψουμε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος για να καταλάβουμε όσο το δυνατό ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα».

- Το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα, είδαμε ότι υπάρχει μείωση στις τιμές των εισιτηρίων αγώνα (μόλις 8 και 6 ευρώ). Είστε ικανοποιημένος από την στήριξη του κόσμου;
«Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Οι φίλαθλοι έχουν αυξηθεί τη φετινή σεζόν κυρίως λόγω της κατηγορίας που αγωνίζεται η ομάδα. Δυστυχώς, όμως, η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Ο νόμος Άρτας έχει και πάλι ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία μετά από περίπου 40 χρόνια και έπρεπε ο κόσμος να την στηρίξει. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση των Αρτινών φιλάθλων και υπάρχει απογοήτευση τόσο σε μένα όσο και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, αλλά και τους χρηματοδότες της ομάδας. Το Σάββατο αποφασίσαμε να ρίξουμε πολύ χαμηλά τις τιμές των εισιτηρίων, έτσι ώστε όλοι οι Αρτινοί να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα μας. Ευελπιστούμε ότι επιτέλους θα δούμε το γήπεδο γεμάτο».

- Από την στιγμή, όμως, που η ομάδα αναμένεται να πετύχει τον στόχο της, εσείς «βλέπετε» τη νέα σεζόν και το χτίσιμο του όσο καλύτερου ρόστερ;
«Η ομάδα μας είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν αρκετά χρήματα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και θέλουν να βλέπουν την ανταπόκριση του κόσμου σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες έγιναν κάποιες συζητήσεις και αυτό που είδα είναι ότι σημαντικοί χρηματοδότες της ομάδας παρουσιάζουν τάσης φυγής. Όπως καταλαβαίνεται αν αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάξουν άποψη, τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα για την ομάδα μας, καθώς η σεζόν ολοκληρώνεται σε 1,5 μήνα και εμείς πρέπει να δούμε πως θα «χτίσουμε» την ΑΕ Καραϊσκάκης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου».

- Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφερθείτε στην ομάδα Νέων (Κ19) και τους στόχους που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής.
«Η ομάδα Νέων της ΑΕ Καραϊσκάκης έχει και αυτή αρκετά αξιόλογη παρουσία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Εμείς πιστεύουμε στα νέα παιδιά της περιοχής και προσπαθούμε σιγά - σιγά να δίνουμε ευκαιρίες στους Αρτινούς ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να προωθηθούν το καλοκαίρι νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να βγουν «δικοί μας» ποδοσφαιριστές, αλλά παρουσιάζεται πολύ καλό έργο στην ομάδα Νέων και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep