«Έχουμε πλάνο, δεν πάμε στην τύχη»

Ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιλείου στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στην Σπάρτη, ενώ αναφέρθηκε και στα γεγονότα της Τούμπας.

[googlead][/googlead]

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις… αποσκευές της έφυγε η ΑΕ Καραϊσκάκης από την Σπάρτη. Ο τεχνικός των Αρτινών, Σάκης Παπαβασιλείου, μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, το πλάνο της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου:

«Ένας πολύτιμος απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα. Αυτό που κρατάω ότι οι παίκτες μου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησαν, πίεσαν τον αντίπαλο, ήθελαν να βάλουν το γκολ. Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σημερινή εικόνα. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεν τα καταφέραμε ώστε να ανοίξουμε τον αντίπαλό μας. Οπότε να του μεταφέρουμε περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη πίεση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε επόμενο ματς. Με μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός. Μέχρι να σωθούμε θα δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Να σώσουμε την κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα για να μας δείξουν εν όψει της νέας χρονιάς ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπάρτης και θεωρώ ότι θα είναι μια ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει».

Για την φιλοξενία: «Ήταν άψογη. Δεν έχουμε κανέναν παράπονο από την φιλοξενία και μακάρι όλες οι ομάδες να κοσμούν έτσι το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο».

Για το αν έχασε η Σπάρτη τη νίκη ή κέρδισε τον βαθμό η ΑΕ Καραϊσκάκης: «Αν είδατε αντικειμενικά το παιχνίδι, είδατε ότι είχαμε πλάνο. Ρισκάραμε, ανεβάσαμε ποδοσφαιριστές στην αντίπαλη περιοχή. Και τα δώσαμε όλα για να ισοφαρίσουμε. Είμαστε ομάδα με πλάνο, ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Είδατε ότι έχουμε κατοχή μπάλας. Δεν πάμε στην τύχη. Έχουμε πλάνο, αρχές και εκεί πατάμε σε όλα τα παιχνίδια.

Είναι θέμα χρόνου όπως έγινε και σήμερα να σκοράρουμε. Και είχαμε και κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Εκεί θα φέρναμε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον αντίπαλο. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Ξέραμε ότι υπήρχε μια αρνητική αύρα από τα τελευταία αποτελέσματα και στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ για να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο».

Για την καλή εικόνα της ομάδας του: «Είμαστε μια ομάδα που δημιουργούμε τελικές προσπάθειες. Δεχόμαστε πίεση από την τοπική κοινωνία γιατί δεν πετυχαίνουμε πολλά γκολ, αλλά είμαι άνθρωπος που δεν δουλεύω στην τύχη. Δουλεύω με πράξεις και με έργα. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ».

Για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν στο ματς: «Δεν έχω άποψη. Δεν στέκομαι ποτέ στις αποφάσεις του διαιτητή. Είτε είναι εναντίον, είτε υπέρ της ομάδας μου».

Για τα γεγονότα της Τούμπας: «Θα ήμουν τρελός αν έλεγα ότι πάμε μπροστά. Πάμε πολύ πίσω. Και σε μεγαλύτερες κατηγορίες ο κόσμος είναι απαιτητικός, οι παράγοντες είναι απαιτητικοί. Αντί εμείς να είμαστε μπροστάρηδες.

Έχουμε ευθύνη και οι παίκτες και προπονητές. Πλην του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα του μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους».

Από την πλευρά του ο σκόρερ της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σωκράτης Ευαγγέλου, πρόσθεσε: 

«Ξέραμε οτι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Μια πολύ καλή ομάδα η οποία όμως είχε πίεση από τα συνεχόμενα αρνητική αποτελέσματα. Όπως είπε και ο προπονητής μου δεν πηγαίνουμε ποτέ στην τύχη. Δυστυχώς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε και η Σπάρτη έβαλε το γκολ.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι περισσότερες ευκαιρίες έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο φινάλε και κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Συνεχίζουμε γιατί πρέπει να σώσουμε την κατηγορία και να κλείσουμε όμορφα την σεζόν».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep