Αγωνία για δύο

Ο Σάκης Παπαβασιλείου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την... πίστη των ποδοσφαιριστών του Καραϊσκάκη Άρτας στο πλάνο.

[googlead][/googlead]

Αλώβητος από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου έφυγε ο Καραϊσκάκης Άρτας. Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου μετά το τέλος του αγώνα (0-0) έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους και στάθηκε στο πλάνο που ακολούθησαν πιστά, ώστε να έρθει ο βαθμός. Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Έγινε ένας σκληρός αγώνας κάτω από αντίξοες συνθήκες και ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Εμείς, όμως γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν πειθαρχημένοι και επιλέξαμε ένα επιθετικό σχήμα. Πήραμε μέτρα, όμως μετά τον τραυματισμό του σέντερ φορ μας οπισθοχωρήσαμε.

Δεν απειληθήκαμε πολύ. Είναι μια δύσκολη έδρα η Καλαμαριά και ο Απόλλων ομάδα με ιστορία που δύσκολα χάνει. Αυτό δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Δείξαμε τι ζητάμε ως ομάδα και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».

Η ομάδα της Άρτας έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα παραμονής, αλλά οι «πράσινοι» περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Θεολόγου, Ευαγγέλου. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού και τη Δευτέρα (12/02) είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep