«Εντόπισα το πρόβλημα»

Ο Καραϊσκάκης Άρτας θα πετύχει τον στόχο της παραμονής σύμφωνα με τον Σάκη Παπαβασιλείου. Παρελθόν ο Ζώης.

[googlead][/googlead]

Πρόβλημα στην τελική προσπάθεια εντόπισε ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου. Μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Παναιγιαλείου συνεχάρη τους παίκτες του και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Δημήτρη Τσάπαλο, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην πλέον συνεργάτη του, Ανέστη Ζώη που αποτελεί παρελθόν. Δήλωσε, πάντως, βέβαιος για την παραμονή.

Αναλυτικά ο Παπαβασιλείου δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που παρά τα προβλήματα που έχει, δεν είχε να χάσει τίποτα στο παιχνίδι. Ήρθε να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, αλλά θεωρώ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν ανώτεροι. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν τρομερό χαρακτήρα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

«Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν τρομερό χαρακτήρα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια»

Είμαι από τους ανθρώπους που τους πίστευα, τους πιστεύω και θα συνεχίσω να τους πιστεύω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, τον ίδιο ζήλο και την ίδια αυτοπεποίθηση, έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Είμαι, όμως προβληματισμένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε τον έλεγχο που θέλω να έχουμε στα παιχνίδια. Ήταν φανερό το άγχος και η πίεση που υπήρχε από την πλευρά μας, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά σε μας.

Δείξαμε τι ομάδα είμαστε, ότι δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Αν είμαστε πειθαρχημένοι, ενωμένοι και ακολουθούμε σωστά το πλάνο, τότε θεωρώ ότι θα κερδίσουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια. Είχαμε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, πάνω από δέκα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Θεωρώ ότι έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Έκλεισε την εστία του σε περιπτώσεις που ήταν μισό γκολ.

«Είμαι, όμως προβληματισμένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε τον έλεγχο που θέλω να έχουμε στα παιχνίδια. Ήταν φανερό το άγχος και η πίεση που υπήρχε από την πλευρά μας, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά σε μας»

Η ομάδα μου δείχνει ότι μέρα με την ημέρα βρίσκει πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Προέχει τώρα να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ιστορική ομάδα.

Αν ακολουθήσουμε το πλάνο και δουλέψουμε κατάλληλα αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που παρουσιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί πατάμε, εκεί θα είναι η βάση μας, μ' αυτό τον στόχο θα πάμε.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Θεωρώ ότι έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Έκλεισε την εστία του σε περιπτώσεις που ήταν μισό γκολ»

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον βοηθό μου, Ανέστη Ζώη. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι πια μαζί μας. Ήταν έξι μήνες κοντά μου, στυλοβάτης δίπλα μου και είχαμε μία από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα στην προπονητική μου σταδιοδρομία. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν καθημερινά δίπλα μου».

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δημιουργείς προϋποθέσεις, φάσεις για να σκοράρεις, αλλά παίζουν και οι αντίπαλοι. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που εντόπισα σήμερα. Στις τελικές προσπάθειες δεν έχουμε καθαρό μυαλό για να βάλουμε γκολ. Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι για να έχουμε πιο μεγάλη επιτυχία. Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Πάω καθαρά με τη δουλειά. Εντόπισα το πρόβλημα, θα το λύσω και είμαστε βέβαιοι ότι στη συνέχεια θα βάλουμε περισσότερα γκολ».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον βοηθό μου, Ανέστη Ζώη. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι πια μαζί μας. Ήταν έξι μήνες κοντά μου, στυλοβάτης δίπλα μου και είχαμε μία από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα στην προπονητική μου σταδιοδρομία»

«Ανεξαρτήτως αντιπάλου όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν είμαστε αφοσιωμένοι, πειθαρχημένοι στο πλάνο, τότε έχουμε τύχη και στα επόμενα παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Ο κάθε αντίπαλος έχει τον δικό του τρόπο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα τον αντίπαλο».

Για τα πιθανά λάθη που έγιναν:

«Δεν θεωρώ ότι έγιναν λάθη. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να παίξει είμαι πάντα κοντά, να βοηθήσω να σηκώσει ξανά το κεφάλι, γιατί το πρωτάθλημα δεν τελειώνει. Έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά, άρα τους χρειαζόμαστε όλους».

Αν υπάρχει πλέον βάθος στο ρόστερ:

«Αυτό είναι ένα πρόβλημα που εντόπισα σήμερα. Στις τελικές προσπάθειες δεν έχουμε καθαρό μυαλό για να βάλουμε γκολ. Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι για να έχουμε πιο μεγάλη επιτυχία»

«Εξαρτάται για το βάθος. Αν έρχονται οι αλλαγές και σου δίνουν αυτό που θες για να γυρίσεις τα παιχνίδια ή να κερδίσεις... Εγώ δεν στέκομαι στα πρόσωπα, αλλά στην ομάδα. Σήμερα ήταν ο Ευαγγέλου και ο Κυριάκης που μας έδωσαν ώθηση, αλλά για να φανούν αυτοί οι δύο, πρέπει να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι».

Ο σκόρερ, Αλέξανδρος Μπεκατώρος ανέφερε:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει πολλά προβλήματα. Ξέραμε ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες και μπορεί να χάσεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε έτσι όπως θα έπρεπε, δεν πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε και το γρήγορο γκολ που βάλαμε, πατήσαμε πιο καλά στα πόδια μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο. Είναι μια ιστορική ομάδα και εύχομαι να βρει τον δρόμο της».

Για τον κόσμο:

«Δεν στέκομαι στα πρόσωπα, αλλά στην ομάδα. Σήμερα ήταν ο Ευαγγέλου και ο Κυριάκης που μας έδωσαν ώθηση, αλλά για να φανούν αυτοί οι δύο, πρέπει να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι»

«Θέλουμε να υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, που είναι ο 12ος παίκτης μας. Σήμερα δεν είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Με τις εμφανίσεις μας και τα θετικά αποτελέσματα θα τους φέρουμε κοντά μας».

Αν υπήρχε άγχος:

«Όχι. Είχαμε μία σειρά δύσκολων αγώνων. Παίξαμε Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή. Υπήρχε κούραση, το άσχημο αποτέλεσμα πουν κάναμε στην Κρήτη. Καταφέραμε να το ξεπεράσουμε μετά το πρώτο ημίχρονο και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep