«Κέρδισε κατά κράτος»

Νωθρός ήταν ο Καραϊσκάκης Άρτας όπως δήλωσε ο Σάκης Παπαβασιλείου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Κατά κράτος κέρδισε τον Καραϊσκάκη Άρτας ο ΟΦΗ και ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου ανέφερε μετά το φινάλε τις αναμέτρησης (3-0):

«Στο σημερινό παιχνίδι η ανωτερότητα του ΟΦΗ φαινόταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς από την πλευρά μας δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο, τουλάχιστον στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αυτό που παρουσιάσαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν διεκδικήσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Ήμασταν νωθροί, δεν ήμασταν όπως έπρεπε και αφοσιωμένοι στο ρόλο μας. Μας πήρε κατά κράτος και μας κέρδισε ο ΟΦΗ. Αυτό δεν λέει κάτι. Είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε σελίδα. Για μας ο στόχος είναι η παραμονή και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι τη Δευτέρα με τον Παναιγιάλειο και είναι τελικός για μας. Αν το κερδίσουμε θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και θα αισιοδοξούμε καλύτερα για την παραμονή μας.

Όσο για τον ΟΦΗ, του εύχομαι να πετύχει το στόχο του, που είναι η άνοδος στην κατηγορία. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι κοντά, είναι μαζί του και δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα. Είναι ο δωδέκατος παίκτης και η δύναμη της ομάδας. Με ευχαρίστησε η εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι. Αν και προηγήθηκε νωρίς και χάσαμε το ρυθμό μας και αποσυντονιστήκαμε. Εκεί έγειρε η πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ σε ότι αφορά το παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους του».

Πώς βλέπετε τη μάχη για τον τίτλο; Είναι οι τρεις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος;

«Κοιτάξτε, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις τρεις ομάδες που είναι μπροστά. Θεωρώ ότι η ομάδα που είναι πιο δεμένη, πιο πειθαρχημένη και θα είναι πιο ομάδα, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα που θα είναι γροθιά, θα έχει τον πρώτο λόγο. Βλέπουμε ότι και οι τρεις έχουν τον πυρήνα τους, τη δυναμική τους, την ιστορία και τον κόσμο τους. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παιχθεί η άνοδος».

Ο επιθετικός της ΑΕ Καραισκάκης Σωκράτης Ευαγγέλου, ανέφερε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη στην κατηγορία. Έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Μας έτυχαν συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Με τον Άρη αντέξαμε, σήμερα όχι.

Σκύβουμε τα κεφάλια και πάμε για τη νίκη με τον Παναιγιάλειο, για το στόχο που έχουμε να σωθούμε. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ. Έμεινα τρία χρόνια στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη, ξέρω τι σημαίνει ΟΦΗ, ο κόσμος είναι πολύ κοντά και του εύχομαι να το πετύχει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 00:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep