Πήρε και πάλι το όπλο του…

Το ξεκίνημα του Γιάννη Λουκίνα με την φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης, θυμίζει την χρονιά που έκανε το «μπαμ» με την φανέλα του Ηρακλή. 

[googlead][/googlead]

Ο Γιάννης Λουκίνας… άφησε την Football League την σεζόν 2014-15 ως πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με την φανέλα του Ηρακλή (29 συμμετοχές , 15 γκολ) και επέστρεψε με διάθεση να είναι και πάλι το «πρώτο κανόνι». 

Ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από μια διετία σε… ρηχά νερά, έχει κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς μετά από εννέα αγωνιστικές, ήδη έχει προλάβει να στείλει τέσσερις φορές (πίσω μόνο από τον Κάιπερς του Εργοτέλη στην λίστα των σκόρερ, με τον Βέλγο να έχει σημειώσει 5 τέρματα). Επίδοση ανάλογη με την σεζόν που έκανε το «μπαμ» με τον «Γηραιό», καθώς τότε στα πρώτα εννέα ματς πρωταθλήματος είχε σημειώσει 5 τέρματα. 

Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως τα φετινά γκολ του Γιάννη Λουκίνα έχουν «εξαργυρωθεί» με εφτά βαθμούς. Συγκεκριμένα σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 1-0 επί του Αχαρναϊκού, δύο φορές στο 3-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ενώ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι κόντρα στην Καλλιθέα χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του στο «Ελ Πάσο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 00:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep