Χωρίς 2 βασικούς για το 4 στα 4

Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Παντελής Θεολόγου (δεξιά στη φωτό) Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Παντελής Θεολόγου (δεξιά στη φωτό)

Εκτός από τον τιμωρημένο Ηλία Μέλκα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για το ματς με τα Τρίκαλα και ο τραυματίας Παντελής Θεολόγου.

[googlead][/googlead]

Απώλειες βασικών παικτών στην αμυντική γραμμή έχει η ΑΕ Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων Αρτας (Σάββατο, 16/12. 15:00). Μετά τη δεδομένη απουσία του τιμωρημένου τερματοφύλακα Ηλία Μέλκα (που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό), δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο στόπερ Παντελής Θεολόγου με συνέπεια να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Εκτός 18αδα έμεινε και ο Σωκράτης Ευαγγέλου που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών (είναι και λαβωμένος παράλληλα από το ματς στο Αιγίνιο), καθώς επίσης και οι Καψάλης, Φίλιος, Μπαλαδήμας (μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων) και Μιχάλης.

Ο κόουτς Σάκης Παπαβασιλείου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Ραχιώτη, Σιαράβα, Αβραμίδη, Άτσκα, Καραγιαννίδη, Παπανίκου, Τσοντάκη, Γούλα, Δημητριάδη, Κόλλινς, Μακρή, Μουκίδη, Χούσο, Γυφτοκώστα, Κυριάκη, Λουκίνα, Μακρίδη και Τσάκαλο. Νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι οι Σιαράβας, Ατσκα, Τσάκαλος.

Ζητούμενο για την ΑΕ Καραϊσκάκης είναι να εκμεταλλευτεί εκ νέου τη δύναμη της έδρας και να πετύχει το 4 στα 4 στους Αγ. Αναργύρους Αρτας. Μέχρι τώρα στο «σπίτι» της έχει κερδίσει Αχαρναϊκό (1-0), Σπάρτη (2-1) και Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep