«Έχουμε μαραθώνιο»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου εξήρε την υπομονή που είχαν οι παίκτες του Καραϊσκάκη για να φτάσουν στη νίκη και ευχήθηκε στον Αχαρναϊκό να ξεπεράσει τα προβλήματα.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός της ομάδας της Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου στάθηκε στα όσα βιώνουν τα μέλη του Αχαρναϊκού και είπε μετά τη νίκη (1-0) του Καραϊσκάκη:  «Πριν μιλήσω για τους παίκτες μου να συγχαρώ τον φίλο μου Πέτρο Δημητρίου, τους παίκτες του για τον τεράστιο Γολγοθά που τραβάνε. Συμπάσχουμε και είμαστε μαζί τους. Ευελπιστώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί λύση, γιατί η ιστορία του Αχαρναϊκού το επιβάλλει να βρίσκεται στη Β' Εθνική.

Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση, γιατί είναι άξιοι συγχαρητηρίων μ' αυτή την εικόνα που παρουσίασαν. Ψυχωμένοι, παθιασμένοι, ενωμένοι και ήθελαν να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς. Μακάρι να βρεθεί λύση και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. Είναι κρίμα να περνούν αυτό τον Γολγοθά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ξεπέρασαν την ήττα. Είχαν άγχος, πίεση, γιατί θα παίζαμε πρώτη φορά στο κοινό μας. Θέλουμε πολλή δουλειά, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όπως είπαμε μετά το ματς με τον Κισσαμικό, έχουμε έναν μαραθώνιο αρκεί να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο. Να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για να πάμε στη Βέροια να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν κοντά μας. Περιμένουμε και ευελπιστουμε να έρθουν περισσότεροι, να μας εμψυχώσουν. Να είμαστε ενωμένοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές κόσμος έχουμε να πετύχουμε πολλά, γιατί η Άρτα διψάει για ποδόσφαιρο και εδώ είμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε διάρκεια, πίστωση χρόνου και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο Γιάννης Λουκίνας δήλωσε:

«Μετά το ματς στα Χανιά είπαμε στα αποδυτήρια ότι αυτή η εικόνα δεν μας αρμόζει. Η δουλειά που κάνουμε δεν βγήκε στο πρώτο παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί και είπαμε ότι πρέπει σύντομα να αντιστρέψουμε το κλίμα και να πάρουμε την πρώτη νίκη. Εύκολα ή δύσκολα το καταφέραμε έστω και από ένα στημένο σκοράραμε.

Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς, το τεχνικό τιμ και, φυσικά, στους συμπαίκτες μου, γιατί κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Δεν έχουμε κάνει κάτι, δεν πανηγυρίζουμε, απλά συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να είμαστε στο επόμενο παιχνίδι συγκεντρωμένοι. Έχουμε πολύ δρόμο και πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια».

Πώς βλέπει την οργάνωση και τον κόσμο του Καραϊσκάκη:

«Έχουμε ανθρώπους που τρέχουν καθημερινά για μας. Η ομάδα πριν ένα μήνα ανέβηκε. Ξέρουν και οι ίδιοι τι πρέπει να βελτιώσουν. Αυτό που βλέπουμε όλοι μας είναι η θέλησή τους να τα φτιάξουν. Πολύ σύντομα η ομάδα θα λειτουργεί σε πολύ καλά πρότυπα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 22:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep