«Να σηκώσουμε κεφάλια»

Ο Καραϊσκάκης ενωμένος μπορεί να καταφέρει πολλά σύμφωνα με τον Σάκη Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Πρόβλημα δημιουργίας εντόπισε στην ομάδα του ο Σάκης Παπαβασιλείου. Μετά την ήττα (1-0) από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο προπονητής του Καραϊσκάκη ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Περιμέναμε κάτι περισσότερο για σήμερα, αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις για να μπορέσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για να μπούμε στη συνέχεια πιο δυνατά και καλύτερα. Ένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει από την πρώτη αγωνιστική. Είναι ολόκληρος μαραθώνιος.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Τους πίστεψα πολύ και τους πιστεύω ακόμα αδρά. Θεωρώ ότι αν καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά, αν καταλάβουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, γιατί μας λείπουν πολλά παιχνίδια και φιλικά και επίσημα θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.

Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας, τη διοίκηση, τους εαυτούς μας, αλλά ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Και θα δείτε στη συνέχεια ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη. Θα παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουμε μάθει, είτε στα φιλικά, είτε στις προπονήσεις. Αυτό μου δίνει δύναμη. Να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε τις επιτυχίες που θα μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια».

Για τις ευκαιρίες που δεν δημιούργησε:

«Είναι κάτι που με προβληματίζει, ένα από τα ελαττώματα που εντόπισα σήμερα. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες για να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερο παραγωγικό ποδόσφαιρο. Όταν δεν παίζεις μπάλα και δεν πατάς στην αντίπαλη περιοχή, τότε δεν έχεις καμία τύχη. Πρέπει να δουλέψουμε στη δημιουργία και να βελτιώσουμε τα αμυντικά μας κενά».

Ο Άρης Μιχάλης είπε:

«Όπως κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, Λογικό να υπάρχει άγχος. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε, να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά έτσι ώστε στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι μαζί με τον κόσμο να κάνουμε μια νίκη και να συνεχίσουμε δυναμικά το πρωτάθλημα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep