«Όχι μόνο σωτηρία...»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου σημείωσε ότι ο Καραϊσκάκης θα προσπαθήσει να κάνει υπερήφανη την Άρτα.

[googlead][/googlead]

Τη δίψα και τη θέληση των παικτών του κράτησε ο Σάκης Παπαβασιλείου από το φιλικό με την Παναχαϊκή. Ο προπονητής του Καραϊσκάκη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πατρινούς, ενώ σημείωσε ότι στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία, αλλά και κάτι παραπάνω για την ομάδα του. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα θα ήταν πανέτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει. Σε επίπεδα φυσικής κατάστασης υπήρχαν τεράστιες διαφορές λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που μετρά η προετοιμασία. Δίνουμε βαρύτητα καθημερινά στην προπόνηση για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα, τη δίψα και τη θέληση που δείξαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού μία καθίζηση, γιατί δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι στο ποσοστό που θέλουμε. Έχουμε ένα περιθώριο για να βελτιώσουμε τα ελαττώματα και σιγά - σιγά να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα την ευχαριστιέται ο κόσμος, δεν θα έχει στόχο μόνο τη σωτηρία, αλλά και κάτι παραπάνω.

Τα λεγόμενά μου είναι βάσει της εικόνας που μου δείχνουν καθημερινά και στα φιλικά οι παίκτες μου. Μακάρι να είχαμε το χρονικό περιθώριο να παίζαμε κι εμείς πολλά φιλικά και να διαμορφώσουμε καλύτερη εικόνα. Είμαστε, όμως υποχρεωμένοι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε ταπεινά για να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο της Άρτας υπερήφανο.

Να ευχηθώ στην Παναχαϊκή να πρωταγωνιστήσει. Έχει τρομερή ποιότητα, προσωπικότητα. Έχει έναν ανερχόμενο προπονητή που δείχνει τρομερά δείγματα. Είδα μία πολύ καλή ομάδα και τακτικά και στο αμυντικό κομμάτι και στην επιθετική λειτουργία. Έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει αρκεί να τους στηρίξει ο κόσμος. Επειδή γνωρίζω ότι η διοίκησή τους είναι ισχυρή, τους παρέχει τα πάντα, οπότε ειλικρινά το εύχομαι, γιατί να μην είναι η μία ομάδα που θα βγει κατηγορία, γιατί της αρμόζει και η Α' Εθνική.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Παναχαϊκή και αυτό είναι τιμή προς όλους. Να βλέπουμε πώς λειτουργούν οι ομάδες και να πράττουμε και όλοι και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε τέτοιες ομάδες».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος, είπε:

«Για μένα είναι όλα δύσκολα και όλα εύκολα. Είτε είναι ντέρμπι, είτε όχι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις την κάθε ομάδα. Το εύκολο ή το δύσκολο το κάνουμε εμείς με την αγωνιστική παρουσία που έχουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep