Σεζάριο στον Καραϊσκάκη! (video)

Η ΑΕ Καραϊσκάκης συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο φορ, Ντανίλο Λόπες Σεζάριο.

Μεταγραφή από τη Βραζιλία για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα της Άρτας συμφώνησε με τον 26χρονο σέντερ φορ, Ντανίλο Λόπες Σεζάριο και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύστασης σε ΠΑΕ θα υπογραφεί συμβόλαιο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό, ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Πρόσφατα είχε απασχολήσει τη Λαμία, αλλά η μετακίνησή του εκεί δεν προχώρησε.

Ο Σεζάριο είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου 1991 και έχει ύψος 1.86μ. Έμεινε ελεύθερος από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του έπαιζε στη Βραζιλία. Στη Serie A μετρά 8 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Γκοϊάς, τη φανέλα της οποίας φόρεσε το 2014 και το 2015. Ξεκίνησε από την Clube Recreativo e Atlético Catalano και συνέχισε σε Anapolina, Paraná, Rio Claro.

Ο Σεζάριο συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Κωνσταντίνο Δούγκα της «ALPHA DELTA SPORT MANAGEMENT & CONSULTING» έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για υπογραφή προσύμφωνου και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ θα μπουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Media

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep