«Από το 2018 δεν έχει πάρει ευρώ»

Το Διαιτητικό Δικαστήριο χορήγησε αναβολή... ενός μήνα στο αίτημα ενεργοποίησης ποινών του Τέλη Καραγιαννίδη κατά του Καραϊσκάκη Άρτας.

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται στα δικαστήρια ο Τέλης Καραγιαννίδης. Ο πρώην αμυντικός του Καραϊσκάκη Άρτας είχε δικαιωθεί στην προσφυγή του, καθώς κρίθηκε ότι το καρδιολογικό περιστατικό που είχε σε προπόνηση ήταν εργατικό ατύχημα. Του είχαν επιδικαστεί 22.000 ευρώ, αλλά έως και σήμερα δεν έχει πάρει ευρώ.

Την Τρίτη (07/11) είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο το αίτημα ενεργοποίησης ποινών που έχει καταθέσει ο ίδιος, αφού στο στάδιο της επιβολής ποινών η ομάδα της Άρτας δεν τον πλήρωσε. Η τελευταία έχει καταθέσει από την πλευρά της αίτημα ερμηνείας διόρθωσης, αλλά ζήτησε αναβολή, προκαλώντας την αντίδραση του δικηγόρου, Πάρη Ατλαμάζογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στο Διαιτητικό Δικαστήριο βρέθηκε ο νομικός Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο οποίος ζήτησε αναβολή λόγω αδυναμίας παράστασης του αδερφού του, Δημήτρη για ιατρικούς λόγους. Ο Ατλαμάζογλου δέχτηκε για ανθρωπιστικούς λόγους το αίτημα, όμως από την πλευρά του αιτήθηκε να προσδιοριστεί δικάσιμος το συντομότερο δυνατό, γιατί όπως είπε: «Η οφειλή είναι από το 2018 και μέχρι σήμερα που μιλάμε ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ευρώ»!

Παράλληλα ο Ατλαμάζογλου εξέφρασε παράπονο, γιατί: «Βρισκόμαστε στο στάδιο της ενεργοποίησης. Η ΠΑΕ δεν πλήρωσε στην επιβολή ποινών. Το αίτημα κατατέθηκε από τις 5 Νοεμβρίου και προσδιορίζετε την υπόθεση 32 ημέρες μετά! Αν δώσετε αναβολή, αυτή να είναι η συντομότερη δυνατή για να πληρώσει η ΠΑΕ». Τότε άκουσε την πρόεδρο του Διαιτητικού, Σταυρούλα Κουσουλού να του λέει ότι η συντομότερη είναι στις... 11 Ιανουαρίου! Η αντίδρασή του;

«Δεν θα πληρωθούμε. Την προσεχή εβδομάδα οι ομάδες υπογράφουν τη σύμβαση με την ΕΡΤ και θα μοιραστούν 4,2 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού θα πάρουν και το 50% των εσόδων από το Στοίχημα. Οι ομάδες είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Δεν με ενημέρωσε κανένας για την αναβολή. Θα πάρουν τα χρήματα από την ΕΡΤ και το Στοίχημα και θα εξαφανιστούν. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μας πήραν».

Σημειώνεται ότι λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου, Δημήτρη Παναγόπουλου ο Καραϊσκάκης εξασφάλισε αναβολές και στην ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (06/12). Συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν για τις 17 Ιανουαρίου οι υποθέσεις τροφείων και οι προσφυγές των Απόλλωνα Πόντου, Ποντίων Ηρακλή, αλλά και η προσφυγή των Πράσινων κατά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Φελίπε.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2021 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep