Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δοκιμάζει Καμαλού η Καλλιθέα

Ο Φρανκ Καμαλού από το φιλικό της Καλλιθέας με τον Λεβαδειακό στο Ελ Πάσο. Ο Φρανκ Καμαλού από το φιλικό της Καλλιθέας με τον Λεβαδειακό στο Ελ Πάσο.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στη φιλική ήττα με 1-0 της Καλλιθέας με τον Λεβαδειακό στο Ελ Πάσο.

Ο Φρανκ Καμαλού δοκιμάστηκε από τον προπονητή της Καλλιθέας στο φιλικό με τον Λεβαδειακό στο Ελ Πάσο. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός από το Καμερούν αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα της Μπρέσια και αναμένεται να αγωνιστεί και στα προσεχή φιλικά της Καλλιθέας, με την Κόρινθο την Τετάρτη 22 Αυγούστου και τον Ηρακλή Ψαχνών το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Η Καλλιθεά έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στον Λεβαδειακό που είναι σαφώς πιο έτοιμος μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League. Η απόδοση της ομάδας του Νίκου Παντέλη ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, όπου έκαναν και κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο με τις αλλαγές και την κούραση δεν είχαν τον ίδιο ρυθμό και δέχθηκαν και το γκολ από τον Κόρμπο που έκρινε την αναμέτρηση.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Πλάτανος, Καμαλού, Αρβανίτης, Ρουσάκης, Καλτσάς, Σταύρου, Φαρινόλα, Σίλβα, Μαρουκάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστικαν και οι Ντακόλ, Ατματσίδης, Ματσούκας, Μιχελής, Στούμπος, Χαροντάκης και Χριστοφιλέας.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μιλίεβιτς, Ζησόπουλος, Μαχαίρας, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Γεωργίου, Μανωλάς, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Ροτζέριο, Ναπολεόνι, Ζαουί, Κασμερίδης.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

ΦΡΑΝΚ ΚΑΜΑΛΟΥ

17 Ιανουαρίου 1991 (21) - αμυντικός - Καμερούν

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2010-11 Μπρέσια Νέων 22 1
2011-12 Μπρέσια Νέων 15 2

Last modified onΣάββατο, 18 Αύγουστος 2012 23:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep