Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παίκτες που θα φέρουν ικανοποίηση»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αρέσει στην ΑΕΚ, αλλά έχει συμβόλαιο με την Καλλιθέα. Ο Γιώργος Κουτρουμπής αρέσει στην ΑΕΚ, αλλά έχει συμβόλαιο με την Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα ενημέρωσε ότι θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα προκαλέσουν ικανοποίηση στους οπαδούς.

«Οι παίκτες που πήραμε μέχρι στιγμής είναι οι Χριστοφιλέας, Πλάτανος και Μιχελής. Επίσης από την ομάδα Νέων, Κάσος και Λιόσης που έγιναν επαγγελματίες. Στο ξεκίνημα θα υπάρχουν και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που εφόσον πείσουν τον προπονητή θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό το σαββατοκύριακο βρισκόμαστε σε επαφή με παίκτες που θα προκαλέσουν ικανοποίηση στους φιλάθλους όταν ανακοινωθούν» ανεφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ. Πρόκειται για παίκτες που ήταν παλιά ως ερασιτέχνες στην Καλλιθέα και τώρα θα δοκιμαστούν εκ νέου για περίπου μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, υπάρχουν τρεις παράγοντες που θα πλαισιώσουν τη διοίκηση για να δώσουν λύση στα οικονομικά προβλήματα, ενώ τη τη Δευτέρα (21/7) που είναι η πρώτη προπόνηση, το παρών θα δώσουν και οι δημοτικές αρχές. Παράλληλα θα γίνει και ο αγιασμός, όπως και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων (Χριστοφιλέας, Πλάτανος και Μιχελής). Να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» αναζητούν δύο ποδοσφαιριστές στα χαφ, ένα σέντερ φορ και ένα στόπερ, ανάλογα βέβαια και με το μέλλον του Κουτρουμπή, τον οποίο εξετάζει η ΑΕΚ.

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούλιος 2012 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep