Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Χριστοφιλέα η Καλλιθέα

Ο Τάσος Χριστοφιλέας που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων συμφώνησε με την Καλλιθέα για να συνεχίσει την καριέρα του στο Ελ Πάσο. Ο Τάσος Χριστοφιλέας που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων συμφώνησε με την Καλλιθέα για να συνεχίσει την καριέρα του στο Ελ Πάσο.

Ο Τάσος Χριστοφιλέας είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλιθέας.

Η Καλλιθέα μετά από ένα διάστημα αδράνειας άρχισε να κάνει κινήσεις ενίσχυσης και η πρώτη από αυτές είναι η απόκτηση του Τάσου Χριστοφιλέα που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων. Ο 24χρονος αμυντικός ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας των Μεγάρων και σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Καλλιθέας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ελ Πάσο. Ο Τάσος Χριστοφιλέας έχει αγωνιστεί ακόμη με τον Κεραυνό Κερατέας στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και τον Διαγόρα Ρόδου στην Football League.

Παράλληλα χθες η διοίκηση της Καλλιθέας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους Γιώργο Βιδάλη, Φλορίν Πρίπου και Χρήστο Αρκούδα για όσα προσέφεραν στην ομάδα και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους.

Η προετοιμασία της Καλλιθέας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα αρχίσει στις 23 Ιουλίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep