Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρελάνς Καλλιθέας για Αρβανίτη

Η Καλλιθεά που είδε να χάνει αρκετά από τα βασικά στελέχη της σεζόν που έκλεισε έκανε νέα πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Αρβανίτη που λόγω της καλής χρονιάς που έκανε έγινε στόχος αρκετών ομάδων. Η Καλλιθεά που είδε να χάνει αρκετά από τα βασικά στελέχη της σεζόν που έκλεισε έκανε νέα πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Αρβανίτη που λόγω της καλής χρονιάς που έκανε έγινε στόχος αρκετών ομάδων.

Η αποχώρηση αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ έκανε τη διοίκηση της ομάδας να κάνει βελτιωμένη πρόταση για να κρατήσει τον αρχηγό της.

Η φυγή του Ηλία Μιχαλόπουλου για τον Πανθρακικό, του Ανδρέα Ηρακλή για τον Αρη και το φλέρτ του Γιάννη Κατσίκη με την Δόξα Δράμας "ταρακούνησαν" την διοίκηση της Καλλιθέας που με γρήγορες κινήσεις έκανε πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Αρβανίτη. Ο 32χρονος αμυντικός είχε πολύ καλή χρονιά με την Καλλιθέα και ήταν από τους πιο σταθερούς στόπερ της κατηγορίας.

Αυτό έφερε προτάσεις από ομάδες της Football League με την πιο δελεαστική να γίνεται από την Καλλονή. Η αντιπρόταση της Καλλιθέας ήταν σημαντική και εκτός από αυτό μέτρησε και η θέληση της διατήρησης του αρχηγού στο ρόστερ της ομάδας. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη για τον Δημήτρη Αρβανίτη και την ανανέωση της συνεργασίας του, η οποία θα έχει ακόμη περισσότερες πιθανότητες αν η ομάδα διατηρήσει αρκετά από τα στοιχεία που είχε την περσινή σεζόν.

Η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες έχει επαφές και με τον Νίκο Παντέλη για να μείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτό είναι ακόμη ένα στοιχείο που αναμένεται να μετρήσει θετικά για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αρβανίτη.

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep