Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προέχει η αδειοδότηση στην Καλλιθέα

Στην Καλλιθέα επιθυμούν να είναι εντάξει με την αδειοδότηση ώστε να μην χάσουν οποιοδήποτε ξαφνικό δώρο τους έρθει από την Super League. Στην Καλλιθέα επιθυμούν να είναι εντάξει με την αδειοδότηση ώστε να μην χάσουν οποιοδήποτε ξαφνικό δώρο τους έρθει από την Super League.

Το πρώτο μέλημα στην Καλλιθέα είναι η έφεση για την αδειοδότηση της ομάδας ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με τις 16 ομάδες που βρίσκονται στην Super League.

Στην Καλλιθέα δεν έχουν αποκλείσει την κρυφή ελπίδα να μπουν στην Super Leaague και γνωρίζουν πως αν συμβεί αυτό θα πρέπει να μην χάσουν την ευκαιρία. Για αυτό το λόγο τρέχουν τις τελευταίες ημέρες ώστε να ετοιμάσουν όλα τα έγγραφα που δεν ήταν εντάξει και να κερδίσουν την έφεση που έχουν κάνει στην επιτροπή αδειοδότησης.

Τα κομμάτια που δεν ήταν εντάξει δεν αποτελούν αξεπέραστα εμπόδια, απλά θα χρειαστεί να τακτοποιήσουν κάποια θέματα και παράλληλα κάποιες υποχρεώσεις, όπως αυτή που έγινε αιτία να καταπέσει η εγγυητική τους επιστολή. Αυτό είναι το πρώτο που απασχολεί την ομάδα αυτές τις ημέρες και από εκεί και πέρα θα δουν για την επόμενη ημέρα της ομάδας μετά τις δηλώσεις του προέδρου Νίκου Σαλευρή και τη δεδομένη του πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έβαλε το όνομα του στις αποχωρήσεις από το ρόστερ της Καλλιθέας, αφού ον 23χρονος μέσος Ανδρέας Ηρακλής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αρη και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιούλιος 2012 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep