Κοιτάζουν μπροστά...

Στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας την 21η αγωνιστική θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής ο μέσος της Καλλιθέας, Μπραϊμά Καντέ.

[googlead][/googlead]

Γυρίζουν σελίδα στην Καλλιθέα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Οι «κυανόλευκοι» για ένα ακόμα ματς έμειναν μακριά από τις νίκες, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, έχει σκορπίσει απογοήτευση σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ακολουθεί μια τετράδα αγώνων με αντιπάλους «πρώτης ταχύτητας» (Παναχαϊκή εκτός, Άρης εντός, Δόξα Δράμας εκτός, ΟΦΗ εντός), ωστόσο οι Αθηναίοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο. 

Ο Μπραϊμά Καντέ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας την 21η αγωνιστική. 

Την Τρίτη (27/2) πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα με την Κ19, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη. Η φιλική αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1. Εκτός πλάνων του Γιώργου Κορακάκη παραμένουν οι Τσατσόπουλος και Ντούνγκα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep