«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο…»

Για βελτίωση της ομάδας του έκανε λόγο ο τεχνικός της Καλλιθέας, Γιώργος Κορακάκης παρά την ισοπαλία με τον Αιγινιακό. 

[googlead][/googlead]

Η Καλλιθέα «πέταξε» δύο ακόμα βαθμούς εντός έδρας κόντρα στον Αιγινιακό, ωστόσο, ο Γιώργος Κορακάκης δεν χάνει την αισιοδοξία του. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» διέκρινε βελτίωση της ομάδας και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Το FL News ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τα όσα είπε ο νεαρός τεχνικός:

«Πραγματικά σήμερα δεν έχω να πω πολλά λόγια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ούτε μία κλασική ευκαιρία, αντίθετα εμείς κάναμε πολλές. Νομίζω επτά ή οχτώ. Νομίζω ότι το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.

Το θετικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Επίσης ότι παρουσιάζουμε μεγάλη βελτίωση, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Δημιουργούμε ξεκάθαρες ευκαιρίες απλά ήταν θέμα αστοχίας, ήταν θέμα ατυχίας ότι δεν πετύχαμε αυτό που δικαιούμασταν σαν ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και με αυτή την εικόνα που έχουμε είμαι πολύ αισιόδοξος».

Σε ερώτηση για το αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό την ομάδα του, ο Γιώργος Κορακάκης, τόνισε:

«Εγώ προσπαθώ να δω την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, που είναι ότι η ομάδα είναι βελτιωμένη. Σίγουρα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή όταν κάναμε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να κοιτάξουμε παρακάτω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep