Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Καλλιθέα ξέρει να μάχεται μόνο στο γήπεδο»

Η αθηναϊκή ομάδα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο νομικό της τμήμα για την αθώωση από τον αθλητικό δικαστή.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ανέφερε: «Η ΠΑΕ Καλλιθέα θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει για τις προσπάθειές τους στη δικαστική υπόθεση του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών τον έγκριτο νομικό και μέλος της διοίκησης κ. Παναγιώτη Πρόκο αλλά και τον δικηγόρο και φίλο της ομάδας κ. Κώστα Βασιλάκη. Η έκδοση, ομόφωνα, της αθωωτικής απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, για την υπόθεση του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Καλλιθέα είναι ομάδα που ξέρει να μάχεται μόνο στο γήπεδο, αλλά και ότι όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου είμαστε μία οικογένεια. Η περιπέτεια που θέλησαν κάποιοι να μας βάλουν, μας έκανε πιο δυνατούς και τώρα όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση μπαίνουμε ενωμένοι στα πλέι οφ, για να καταφέρουμε την επιστροφή μας στη Super League».

 

Στο μεταξύ, η προπόνηση της Πέμπτης (7/6) έγινε κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης και την Παρασκευή θα γίνει σύσκεψη ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Νίκο Σαλευρή και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Να σημειωθεί ότι κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας (50 ευρώ) για τους τρεις αγώνες των πλέι οφ. «Με αυτό τον τρόπο, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά το σύλλογο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ, Σοφοκλέους 64, 2ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9523465» ανέφερε η ΠΑΕ.

 

* Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε την Πέμπτη τους ανθρώπους της Καλλιθέας, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Σκανδάμης. Συμμετείχε στη χρυσή 11άδα του 1969, όταν η Καλλιθέα είχε καταφέρει την άνοδο της στη Β’ Εθνική.

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep