Με Μάκο στην Καλαμαριά

Η Καλλιθέα θέλει να βρει δίχτυα για 4ο διαδοχικό ματς. Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Η νίκη (2-1) σε βάρος του Παναιγιαλείου τόνωσε το ηθικό στην Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» πλησίασαν τη ζώνη σωτηρίας στους 2 πόντους και την Κυριακή (10/12, 15:00 Web TV ΕΡΤ) καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, σε μία ακόμα δύσκολη έξοδο. Θεωρούν, πάντως, ότι η απόδοσή τους βελτιώνεται και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα για 4ο διαδοχικό ματς.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (09/12) για τη Θεσσαλονίκη και σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ορέστης Μάκο. Στον νεαρό μέσο της Καλλιθέας επιβλήθηκε πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο και ο Μαρσέλο Τροΐζι τον υπολογίζει.

Αντίθετα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αποκλείστηκαν οι Βινίσιους, Παναγιωτίδης, Βαλμάς, Οδ. Γαρδικιώτης, Αλ. Γαρδικιώτης, Κάτσικας, Κόττας και Μαραθωνίτης.

Η αποστολή: Κουτογλίδης, Κορωνάκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο, Ταλέντο, Μπιμάι, Κερασίδης, Μήλιος, Τουρούκης, Μίγγος, Ταμπάκης, Χοτζάλι, Σμυρλής, Γκέτσι, Ξόμπλιος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 11:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep