Καλλιθέα με χαρακτήρα

Σπουδαία εμφάνιση και δύο γκολ για την Καλλιθέα απέναντι στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Σπουδαία εμφάνιση και δύο γκολ για την Καλλιθέα απέναντι στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σημαντική εμφάνιση για την Καλλιθέα που μπορεί να ηττήθηκε 3-2 από την ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς μετά το 0-2 και να δείξει ουσιαστικά στοιχεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και η Καλλιθέα δεν είχε ελπίδες πρόκρισης. Αυτό έφερε όμορφο ποδόσφαιρο στο "Ελ Πάσο" με το τελικό 3-2 υπέρ των "κιτρινόμαυρων" να περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν ευχαριστημένοι με την επιστροφή στο παιχνίδι παρότι έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 και η Ένωση πήρε καλά στοιχεία από τον Χρήστο Γιούση που έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ.

Η Καλλιθέα αιφνιδιάστηκε στο 7ο λεπτό με τον Τζανετόπουλο να παίρνει κεφαλιά στην περιοχή και να ανοίγει το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Γιούσης (30') έδωσε προβάδισμα δύο γκολ.

Η συνέχεια ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τον Παπαγγελή (31') και τον Ταλέντο (38') ισοφάρισαν για να πάνε στο ημίχρονο με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούσης ήταν εκείνος που έλυσε τον γρίφο για την ΑΕΚ με γκολ στο 77ο λεπτό που έκρινε την αναμέτρηση. Από τον 3ο όμιλο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση η ΑΕΚ και η Λαμία, ενώ έμειναν εκτός ο Απόλλων Λάρισας και η Καλλιθέα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 3ος όμιλος
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ 2-3 
ΓΚΟΛ: 31' Παπαγγελής, 38' πεν. Ταλέντο - 7' Τζανετόπουλους, 30', 77' Γιούσης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Βαλμάς, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Ταλέντο (86' Γαρδικιώτης Α.), Μήλιος (79' Κερασίδης), Σμυρλής, Μάκο (46' Μαραθωνίτης), Παπαγγελής

AEK (Mανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γιούσης, Λαμπρόπουλος (36' Αϊντάρεβιτς), Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Κονέ (46' Γκάλο), Τζανετόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Βλαχομήτρος (69' Μπακασέτας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης (Αθηνών), Σίπκας (Σάμου)

Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep