Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλιθέα: «Θα λάμψει η αλήθεια»

Δελτίο Τύπου στο οποίο επισημαίνει ότι θα δικαιωθεί απόλυτα μετά την κλήση της σε απολογία εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Οι κυανόλευκοι ανέφεραν: «Αύριο (σ.σ. την Πέμπτη 31/5) το πρωί η ομάδα μας έχει κληθεί σε απολογία, στις 10:30, καθώς και η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών μαζί με τον τερματοφύλακα Α.Τόλιος και τον αμυντικό Κ.Γιωτάς. Ο νομικός εκπρόσωπός μας θα είναι ο κ. Πρόκος. Θεωρούμε την κλήση μας εντελώς άδικη, σαφέστατα θα υπερασπιστούμε το Σύλλογό μας και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε πλήρως. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε ένα μικρό παράδειγμα που δείχνει την ασυμφωνία που υπάρχει μεταξύ του κ.Μπιτσαξή και του αθλητικού δικαστή στο κατηγορητήριο.

 

Ο μεν Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, μεταφράζοντας την επιστολή της UEFA, υπογραμμίζει συμπερασματικά ότι, ο αγώνας κρίνεται ύποπτος και ενδεχομένως χειραγωγημένος για βαθμολογικούς σκοπούς, ενώ στην κλήση μας για απολογία, που έστειλε ο Πρόεδρος κ.Κατσής αναφέρει ότι, ο αγώνας κρίνεται όχι απλά ύποπτος, αλλά απολύτως χειραγωγημένος για βαθμολογικούς σκοπούς. Τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά, αλλά ευελπιστούμε πως αύριο στην ακροαματική διαδικασία, θα αναλυθούν και θα λάμψει η αλήθεια.

 

Εκείνο όμως που είναι βέβαιο, είναι η δυσφήμιση του σωματείου μας και των διοικούντων. Το παράδοξο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι αντί να επιβραβεύουν, η πολιτεία και οι φορείς της, τους ανθρώπους που έβαλαν ένα λιθαράκι για την εξυγίανση του χώρου, αντιθέτως προσπαθούν να μας εμπλέξουν, να μας συκοφαντήσουν και να αμαυρώσουν τη ιστορία της ομάδας μας. Εμείς, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, παρόλο που το κατηγορητήριο μας εξέπληξε».


Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η Καλλιθέα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της. Ο Φαρινόλα συνεχίζει θεραπευτική αγωγή και πιστεύεται πως θα είναι έτοιμος για να συμμετέχει στον πρώτο αγώνα.

Last modified onΤετάρτη, 30 Μάιος 2012 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep