Ευχές σε Μπιτσάκο

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μάκο της Καλλιθέας λόγω του τραυματισμού του Αλέξανδρου Μπιτσάκου.

[googlead][/googlead]

Πρωταγωνιστής στη φάση του τραυματισμού του Αλέξανδρου Μπιτσάκου ήταν ο Μπερνάντ Μάκο. Ο μέσος της Καλλιθέας βρήκε στην κνήμη τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Μάκο, μάλιστα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν ενημερώθηκε για τη ζημιά που προκάλεσε στον συνάδελφό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί της Δευτέρας (6/11) ζήτησε να μην κάνει προπόνηση, καθώς ήταν σοκαρισμένος από το χτύπημα που προξένησε άθελά του στον παίκτη της Παναχαϊκής. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανόλευκων», άλλωστε, ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον Αλέξανδρο Μπιτσάκο και να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της Καλλιθέας θα επισκεφθούν στο "Υγεία" τον άτυχο ποδοσφαιριστή, για να του ευχηθούν και από κοντά ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα γήπεδα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 12:20

1 comment

  • Θάνος  Βουλής
    Θάνος Βουλής Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 14:32 Comment Link

    Παίκτης και αυτος ο Μακο έλεος διλαδη να κόψει την μπάλα στον άλλον Πηγενε το καλοκαίρι δεν έβρισκε ομάδα στην γ εθνική και τον κράτησε η Καλλιθέα γιατί δεν ειχαι άλλον ουτε για τοπικό δεν κάνει

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep