Με την... τρέλα της μαμάς!

Ο Ματθαίος Κορωνάκης σε μία από τις επεμβάσεις του στο Παγκρήτιο Ο Ματθαίος Κορωνάκης σε μία από τις επεμβάσεις του στο Παγκρήτιο

Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Ματθαίος Κορωνάκης, που κατέβασε... ρολά στο Παγκρήτιο, αποκαλύπτεται στο FL News.

[googlead][/googlead]

Το μεγαλύτερο κέρδος για την Καλλιθέα στο εκτός έδρας 0-0 με τον Εργοτέλη δεν ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας, αλλά η... προοπτική που δίνει στη θέση του τερματοφύλακα ο Ματθαίος Κορωνάκης.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής -που κατέβασε... ρολά στο ντεμπούτο του στη Football League διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε καταστάσεις "πολιορκίας"- αποκαλύπτεται στο FL News και παραδέχεται πως τον βοηθάει η... τρέλα της μαμάς του (Αργυρώ).

"Οσο κι αν ακούγεται παράξενο με πιέζει περισσότερο να προσηλωθώ στο ποδόσφαιρο η μαμά μου. Είναι... τρελή με το ποδόσφαιρο" αναφέρει ο Ματθαίος Κορωνάκης που έχει θητεύσει στην Κ-15 του Πανιωνίου και στο εφηβικό του Χαϊδαρίου πριν ενταχθεί το 2016 στην Καλλιθέα (εκπαιδευόμενος μέχρι τον Ιανουάριο του 2017).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο FL News:

-Για το ντεμπούτο του στη Football League:
"Στο ματς κυπέλλου στη Λαμία που ξεκίνησα είχα αρκετό άγχος, αλλά με βοήθησαν οι συμπαίκτες και ο προπονητής να το ξεπεράσω. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο. Με τον Εργοτέλη δεν μας βγήκε το πλάνο, αλλά προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Οπου χρειάστηκε προσπάθησα να επέμβω. Είχαμε, πάντως, και την τύχη με το μέρος μας".

-Για τον προσωπικό του στόχο:
"Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ δουλεύοντας πολύ. Η δουλειά θα με βοηθήσει να πετύχω τους στόχους μου".

-Για το αν έχει πρότυπο:
"Δεν έχω κάποιο πρότυπο. Προσπαθώ να φτιάξω το δικό μου στυλ. Ο σύγχρονος τερματοφύλακας πρέπει να είναι καλός με τα πόδια, να διαβάζει τις φάσεις πριν καν γίνουν και να έχει αντίληψη. Πρέπει να έχει όλα αυτά τα στοιχεία σε μεγάλο βαθμό".

-Για το αν έχει παράδοση η οικογένεια του στο ποδόσφαιρο:
"Δεν έχουμε κάποια παράδοση, απλώς η μαμά μου με πιέζει να προσηλωθώ. Είναι... τρελή με το ποδόσφαιρο. Με την καλή έννοια"

-Για την Καλλιθέα:
"Είμαστε νεανική ομάδα και έχουμε πολύ καλό κλίμα. Τρομερό θα έλεγα. Θαυμάζω τον κάθε συμπαίκτη μου ξεχωριστά. Αν συνεχίσουμε έτσι και ακούμε τον κόουτς θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε, στις πρώτες θέσεις"

-Για το πρωτάθλημα:
"Δεν φοβάμαι καμία ομάδα ούτε εγώ ούτε οι συμπαίκτες μου. Ο καλύτερος να κερδίζει στο γήπεδο".

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep