Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σπιλώστε, μας δυναμώνετε»

Δυναμική απάντηση των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας σχετικά με τον φάκελο της UEFA.

Οι ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας με ανακοίνωσή τους σημείωσαν ότι οι συκοφαντίες τους κάνουν πιο δυνατούς και δήλωσαν υπερήφανοι για την έως τώρα πορεία τους.

Αναλυτικά ανέφεραν:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια ορισμένων να σπιλώσουν τον αγώνα που έχουμε δώσει για να φέρουμε την ομάδα μας στην 3η θέση του πρωταθλήματος διεκδικώντας επάξια την άνοδο στη Super League. Οι ψίθυροι και οι καταγγελίες δε μας αφορούν.

Εμείς, τα παιχνίδια τα κερδίζουμε και τα χάνουμε μέσα στα γήπεδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία του Συλλόγου μας, που πάντα πρωτοστατεί στους αγώνες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, είμαστε υπερήφανοι γιατί μια νεανική ομάδα διεκδικεί την άνοδο στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι συκοφαντίες δε μας πτοούν αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο ενωμένους! Η οικογένεια της Καλλιθέας δε σπιλώνεται, ούτε συκοφαντείται!».

Ο Τάσος Ρουσάκης υποβλήθηκε την Παρασκευή (25/05) σε αρθροσκόπηση μηνίσκου και έχει ελπίδες να παίξει στα play off. Ο Πάολο Φαρινόλα κάνει θεραπευτική αγωγή, αλλά δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό οπότε ούτε αυτός θα απουσιάσει από τους επόμενους αγώνες. Αντίθετα, στην πρώτη αγωνιστική θα απουσιάσει ο Ντιαλό λόγω τιμωρίας. Τέλος, τη Δευτέρα (28/05) το ΔΣ θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας σε ταβέρνα της περιοχής.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2012 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep