«Γι' αυτό με λένε Ταλέντο»

Ο Αλεχάντρε Ταλέντο εξήγησε στους Βραζιλιάνους πώς του "κόλλησε" το παρατσούκλι "Ταλέντο".

[googlead][/googlead]

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας που ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους είναι ο Αλεχάντρε Ταλέντο. Ο 21 ετών Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μαγνήτισε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων την περασμένη σεζόν, ωστόσο έμεινε στο Ελ Πάσο. Το «Ταλέντο» προκαλεί ενδιαφέρον και ο ίδιος μιλώντας στους συμπατριώτες του εξήγησε πώς του "κόλλησε" αυτό το παρατσούκλι.

«Στο Oswaldo Cruz, στη βόρεια μεριά του Ρίο, έπαιζα μπάλα με μεγαλύτερα παιδιά. Όταν για παράδειγμα ήμουν 9, έπαιζε με 14χρονα. Ένας φίλος τότε είπε ότι έχω ταλέντο στη μπάλα. Από τότε μου έμεινε αυτό. Και στην Ελλάδα ακόμη έτσι με φωνάζουν» είπε αρχικά.

Ο Λατινοαμερικανός αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στην Ελλάδα. «Το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα ήταν στην αρχή η γλώσσα. Δεν μιλούσα ούτε αγγλικά. Έμπαινα στο... google translate για να επικοινωνήσω. Πέρα από τη γλώσσα, όλα τα άλλα τα έχω συνηθίσει. Πλέον μιλάω και αγγλικά και επικοινωνώ εύκολα. Οι Έλληνες αγαπούν τους Βραζιλιάνους και αυτό τα κάνει όλα πιο εύκολα».

Στο ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον ομάδων πρώτης κατηγορίας της Ελλάδας για τον Ταλέντο. Ο ίδιος αναφέρει: «Αφοσιώνομαι στο πώς θα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο, αλλά και να ζω τη στιγμή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep