Βελτιωμένη Καλλιθέα

Φιλική ήττα (2-1) της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

[googlead][/googlead]

Βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Αχαρναϊκό έδειξε η Καλλιθέα στη φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής (06/10). Οι «κυανόλευκοι» υποδέχτηκαν τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρότι ηττήθηκαν 2-1, ικανοποίησαν σε γενικές γραμμές με την απόδοσή τους 15 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο 25' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Κιταμπαλά, ενώ στο 40' είχαν δοκάρι σε σουτ του Κονέ. Το 0-2 έγινε στο 48' από σέντρα του Μάατσι και κεφαλιά του Σιατραβάνη. Ένα λεπτό αργότερα ο Ξόμπλιος έφυγε στην κόντρα και νίκησε με σουτ τον Ταΐρη, διαμορφώνοντας το 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) με βοηθούς τους Κορτέση (Αθηνών), Καραθανάση (Αν. Αττικής)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Μακό, Χοτζάλι, Ταλέντο, Ξόμπλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βορύλλας, Ζεζάι, Παναγιωτίδης, Μήλιος, Τουρούκης, Κερασίδης, Βινίσιους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπιζιμίν, Χουάρες, Βαλλιάνος, Παπάζογλου, Μενδρινός, Κονέ, Κιταμπαλά, Μάατσεν, Μαατσί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Κύργιας, Βαφέας, Μπάμπιαρζ, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Καστιγιέχος, Αλμπάνης, Κούρος, Κοντοές, Κατσάρας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep