«Εις το επανιδείν»

Ο πρώην αρχηγός της Καλλιθέας, Γιώργος Κατσικογιάννης αποχαιρέτησε τους «κυανόλευκους» και ευχήθηκε παραμονή στην κατηγορία.

Έπειτα από πέντε χρόνια προσφοράς στην Καλλιθέα ο Γιώργος Κατσικογιάννης αποχώρησε με προορισμό τον Αήττητο Σπάτων. Ο έμπειρος μέσος με δήλωσή του μέσω του FL News ευχαρίστησε τους «κυανόλευκους» για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, στάθηκε στην αγάπη και τη στήριξη των οπαδών και ανέφερε: «Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν...».

Η δήλωση του Κατσικογιάννη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Ήμασταν πραγματικά μία οικογένεια. Ευχαριστώ τους προπονητές για όλα αυτά τα πέντε χρόνια συνεργασίας, τους γυμναστές, τους φυσικοθεραπευτές, όλα τα μέλη των τιμ, τον ιατρό κύριο Καρακίτσο. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», όμως θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με αγκάλιασε και έδειξε σεβασμό και αγάπη προς το πρόσωπό μου. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Κι εγώ τους αγαπάω και νιώθω ευγνωμοσύνη για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα της Καλλιθέας. Να πετύχει τους στόχους της και μακάρι να μείνει στο πρωτάθλημα της Football League. Την Καλλιθέα, άλλωστε, την αισθάνομαι σαν οικογένειά μου.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Κατσικογιάννης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep