Προχωρά σε ανανεώσεις!

Ως την Παρασκευή (30/06) ανανεώνουν με την Καλλιθέα οι Κατσικογιάννης, Μιχελής.

Τις εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο περιμένει η Καλλιθέα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον της στην κατηγορία. Ωστόσο, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν, θεωρώντας ότι εν τέλει θα μείνουν εκείνοι στη Football League.

Το FL News σας είχε ενημερώσει στις 21 Ιουνίου σχετικά με την πρόθεση της ΠΑΕ να διατηρήσει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές όπως οι Γιώργος Κατσικογιάννης, Θανάσης Μιχελής. Και οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι η διοίκηση ως την Παρασκευή (30/06) θα έχει συμφωνήσει μαζί τους για ανανέωση. Εξάλλου, από την 1η Ιουλίου - και εάν μείνει στην κατηγορία - θα μπορεί να επεκτείνει τη συνεργασία της μόνο με ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών λόγω έλλειψης άδειας. Σημειώνεται ότι αμφότεροι διένυσαν φέτος την 5η τους σεζόν στην αθηναϊκή ομάδα.

Το κλίμα είναι θετικό και εκτός απρόοπτου θα επιτευχθεί συμφωνία, ενώ προσπάθεια γίνεται για να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό και ο Τρύφων Τσώνης. Σε ό,τι αφορά στα οφειλόμενα, οι διοικούντες μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές ότι έως την Παρασκευή (30/06) θα έχουν λάβει το 20% και για τα υπόλοιπα θα γίνει διακανονισμός.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 01:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep