Προσφυγών συνέχεια

Ο Νίκος Πάτας προστέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, στους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας που έκαναν προσφυγή.

Το φινάλε της σεζόν βρήκε την Καλλιθέα να έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά και η μόνη της ελπίδα είναι να τιμωρηθεί ο ΑΟ Χανιά για να πάρει τη θέση του στην κατηγορία. Παράλληλα, όμως αρκετοί ποδοσφαιριστές κινήθηκαν νομικά σε βάρος των «κυανόλευκων».

Το FL News σας είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες για τις προσφυγές που κατέθεσαν οι Κρεββατάς, Τσίπρας, Μπέλης. O τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο Νίκος Πάτας. Ο 20χρονος αμυντικός είχε φέτος 26 συμμετοχές και 3 γκολ με την αθηναϊκή ομάδα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 00:38

5 comments

  • Kallitheoths
    Kallitheoths Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 02:48 Comment Link

    ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ;;;;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

  • Hara
    Hara Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 20:39 Comment Link

    Το οτι τα Χανια ειναι μεγαλυτερη και ιστορικοτερη ομαδα ακουγεται σαν ανεκδοτο εαν κανεις εξετασει 1 τον κοσμο των δυο ομαδων 2 την συμμετοχη τους στις μεγαλες εθνικες κατηγοριες 3 το με ποσους παιχτες εχουν τροφοδοτησει τους μεγαλους συλλογους της χωρας και τις εθνικες ομαδες.
    Ενα μικρο δειγμα αυτου , το γεγονος οτι η Καλλιθεα απαριθμει 31 συμμετοχες στη Β Εθνικη και 4 στην Α, την στιγμη που τα Χανια απαριθμουν 15 στην Β και καμια στην Α.
    Ενδεικτικα επισης να αναφερθει οτι στην Καλλιθεα εχουν αγωνιστει οι: Νεστοριδης, Οικονομοπουλος, Σκρεκης, Υβ Τριανταφυλλος, Τσιριμωκος, Καραδημος, Γκεκας, Αλεξανδρης, Κουτρουμπης και πολλοι πολλοι αλλοι παιχταραδες...

  • β εθνικη
    β εθνικη Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 13:29 Comment Link

    Αφου τους εχει απληρωτους βρε Νικο ο.... Αμερικανος, που δεν μπορει να παει στην Αμερικη!!!!Να πεθανουν της πεινας οι ανθρωποι?

    Υ.Γ Τα Χανια και ειδικα ο Παναιγιαλειος ειναι ιστορικοτερες και μεγαλυτερες ομαδες απο την Καλλιθεα !!

  • ακτοπλοοια
    ακτοπλοοια Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 11:40 Comment Link

    Διωξτε τον Αβραντινη ρεεεεεεε!!!Σας διαλυσε οπως διαλυσε και τη ΝΕΛ...δεν το βλεπετε πια!!!!!!!!!!!!

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 00:46 Comment Link

    Αυτα παθαινει οποιος θελει να κανει ανθρωπο καοιον που δεν θελει......μπελης,τσιπρας,κρεββατας,πατας...στα αζητητα της γ εθνικης κτου τοπικου...επρεπε να παρακαλαν για να παιζουν .....τους εβαλε επαιξαν εγιναν ποδοσφαιριστες..ο ενας μαλιστα κληθιηκε ελπιδων...ο τσιπρας που δεν μπορει να βαλει γκολ σε αδειο τερμα κ λεγεται σεντερ φορ...ολοι αυτοι εγιναν παιχτες απ την καλλιθεα κ μπορουν να ελπιζουν να παιξουν σε τιποτα χανια κ παναιγιαλειους κ το ευχαριστω ειναι οι προσφυγες

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep