«Δεν πετάμε λευκή πετσέτα»

Ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης τόνισε ότι η ήττα από τον Αιγινιακό δυσκόλεψε την παραμονή της Καλλιθέας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ελ Πάσο υποστήριξε ότι είναι μία δύσκολη στιγμή η σημερινή, αλλά υπογράμμισε ότι οι παίκτες του δεν πετούν λευκή πετσέτα και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ό, τι μπορούν στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές. Το FL News έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα είπε ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) της Καλλιθέας από τον Αιγινιακό:

«Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή η σημερινή. Ξέραμε σήμερα ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Δυστυχώς αυτή δεν ήρθε. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι , δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχει ακόμη 5 αγωνιστικές, που πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση τα λόγια είναι περιττά, πραγματικά όλα τα παιδιά προσπάθησαν να δώσουνε το 100% . Δυστυχώς αυτό δεν ήρθε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα και μοιραία ήρθε η ήττα».

Για το τι δεν βγήκε:

«Δεν γνωρίζω μία φάση που σημείωσε γκολ ο Κρεββατάς αν είναι καθαρή η φάση ή είναι σε θέση οφσάιντ. Ήταν ένα ματς που θα κρινόταν στο γκολ. Δεν γνωρίζω, άρα δεν μπορώ να απαντήσω.

Θεωρώ ότι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν επιτεύχθηκε το γκολ και από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, γιατί η νίκη ήταν μονόδρομος. Ενάντια στη ροή του αγώνα, ο αντίπαλος σημείωσε το γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς».

Για το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα είχαν πέσει κάτω και αν πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία:

«Όταν μία ομάδα σε ένα ολόκληρο δεύτερο γύρο δεν έχει πραγματοποιήσει νίκη, σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι με το μέρος του ποδοσφαιριστή. Για αυτό είπα ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να τα δώσουν όλα και όταν καταβάλλουν υπερπροσπάθεια και δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη, σαφώς όλοι είναι στενοχωρημένοι. Θέλει χρόνο για να αλλάξει, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Όσο ζεις ελπίζεις, δεν μπορείς να πετάξεις λευκή πετσέτα από σήμερα. Σαφώς και είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να αλλάξει. Άρα τις επόμενες 5 αγωνιστικές να πάμε και να διεκδικήσουμε ό, τι μπορούμε και όποια ψυχικά αποθέματα υπάρχουν».

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 20:43

1 comment

  • Ανδρέας κουκιος
    Ανδρέας κουκιος Κυριακή, 07 Μάιος 2017 22:42 Comment Link

    Αυτό σας αξίζει αυτό παίρνετε, ήρθε ο γκωνιας να σας κάνει ομαδα αλλά δεν σας άρεσε, τέτοιοι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ είσαστε, το έχετε πάει το ποδόσφαιρο εκατό χρόνια πίσω.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep