«Εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια»

Βελτίωση είδε ο Στάθης Σταθόπουλος στην Καλλιθέα και στάθηκε στα απρόοπτα πριν το ματς.

Καλύτερη παρουσία, σε σχέση με προηγούμενους αγώνες είχε η Καλλιθέα στην Καρδίτσα σύμφωνα με τον Στάθη Σταθόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχτηκε ότι η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις λόγω ελλείψεων. Εξάλλου, την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής και ο Αλέξανδρος Σμυρλής.

Αναλυτικά ο Σταθόπουλος ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τη σειρά των αγώνων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να είναι κάτω από τη γραμμή. Δώσαμε έναν αγώνα που σε σχέση με τους προηγούμενους υπήρχε μία καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν μπορούσε να βοηθήσει για ένα καλύτερο παιχνίδι, με μία ομάδα που διακρίνεται στο ψηλό παιχνίδι, έχει μάθει να παίζει έτσι και εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματά της και καλά κάνει, κατάφερε να σκοράρει σε μία στιγμή που μας υποχρέωνε να κυνηγήσουμε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με παίκτη παραπάνω για μεγάλο διάστημα. Προσπαθήσαμε να γεμίσουμε την περιοχή με ψηλά παιδιά, όμως μία, δύο φάσεις που έγιναν κλασικές δεν ισοφαρίσαμε. Αυτό θα ήταν και το δίκαιο για το ματς. Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την αποστολή μας και η έλλειψη δυνατοτήτων σε θέσεις ποδοσφαιριστών με απρόοπτα, χρησιμοποιήθηκαν παίκτες σε θέσεις που οφείλω να τους ευχαριστήσω που αγωνίστηκαν. Ένα ακόμα παιχνίδι χάθηκε που κάνει εξαιρετικά δύσκολη τη συνέχεια. Πάντα, βέβαια, υπάρχει δυνατότητα για αντιστροφή. Γι' αυτό προσπαθούμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep