«Δεν έχουμε ισορροπία»

Ο Νίκος Κουρμπανάς υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα πήρε... φωτιά.

Όποια ομάδα καταφέρει να έχει πρώτη την ισορροπία στο παιχνίδι της, θα πετύχει τον στόχο της, σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά. To FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα δήλωσε μετά το 0-0 απέναντι στον Πανελευσινιακό:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και καλή συνέχεια. Θέλαμε πολύ το σημερινό παιχνίδι, να απεγκλωβιστούμε από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας. Δεν μπορέσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο και σε δύο τρεις κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να ξεκλειδώσουμε το ματς, τότε θα ήταν διαφορετικό. Απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε πως θα συμπεριφερθεί, ξέραμε ότι θα κλείσει τους χώρους και θα κάνει σωστά άμυνα και θα προσπαθήσει  να πάει σε κόντρα επίθεση.


Τις βρήκαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να ανοίξει το παιχνίδι . Στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε καλή ηρεμία, με προσωπικά λάθη δώσαμε στον αντίπαλο στο χώρο του κέντρου να πάει σε φάσεις και να δημιουργήσει καταστάσεις.

Σε δύο- τρεις περιπτώσεις γύρισε σωστά η μπάλα, κυρίως με τον Σμυρλή, για να πετύχουμε το γκολ, δεν έγινε. Εμείς είμαστε μία ομάδα που κοιτάμε τον εαυτό μας και κοιτάμε και το πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσεις τον Απόλλωνα και στις κάτω θέσεις τα Χανιά και τον Παναιγιάλειο, καμία ομάδα δεν έχει ισορροπία. Είμαστε και εμείς που δεν έχουμε ισορροπία. Δεν έχουμε αγωνιστική ισορροπία.

Αν δείτε πώς πάμε, τα αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και πως θα βρούμε τον τρόπο, ώστε η ομάδα να πάρει νίκες και να απεγκλωβιστεί. Το πρωτάθλημα πήρε φωτιά.  Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα ούτε όμως πρέπει να σταματήσουμε και να μην συνεχίσουμε. Συνεχίζουμε, θα δούμε τα λάθη μας, κάνουμε πολλά. Δεν έχουμε εκείνη την ισορροπία, ενώ φαίνεται ότι ξεκινάμε καλά, είμαστε μέσα στο παιχνίδι, γίνονται κάποια λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε για να μπορέσουμε να μη δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μην πιστεύει.

Κάναμε την προσπάθειά μας, συνεχίζουμε και θα δούμε. Δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Όποια ομάδα πρώτη διορθώσει την ισορροπία, τότε θα πετύχει τον στόχο. Θέλαμε το παιχνίδι, αν το κερδίζαμε θα ήμασταν καλύτερα».

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep