Κάκωση ο Μάκο

Ο Ορέστης Μάκο γλίτωσε τα χειρότερα. Μένει 10 μέρες εκτός ο μέσος της Καλλιθέας.

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ορέστη Μάκο εκφράστηκαν στην Καλλιθέα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό (1-0). Συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ακόμα και για ρήξη χιαστών, όμως την Τρίτη (06/12) οι «κυανόλευκοι» ενημερώθηκαν ότι ο νεαρός απέφυγε τα χειρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, o 21 ετών ποδοσφαιριστής υπέστη εν τέλει κάκωση και θα μείνει περίπου 10 ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αμφίβολος για το κυριακάτικο (11/12) εκτός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό είναι ο Μπέλης, ο οποίος επίσης αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Δευτέρας (05/12).

Η ΠΑΕ, τέλος, με ανακοίνωσή της ευχήθηκε στους εορτάζοντες Σταυριανό, Σταματάκο, Κόττα και τον γενικός αρχηγό, Γιαννόπουλο: «Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Καλλιθέας εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία στους ποδοσφαιριστές μας Νίκο Σταυριανό, Νίκο Σταματάκο και Νίκο Κόττα, καθώς και στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Νίκο Γιαννόπουλο. Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!».

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep