Έβαλε «φωτιά» η Καλλιθέα

Μεγάλη νίκη της Καλλιθέας επί του Ατρόμητου, που βάζει «φωτιά» στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου.

Απόλυτη ισορροπία στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη σπουδαία επικράτηση της Καλλιθέας επί του Ατρόμητου, στο Ελ Πάσο. Με γκολ του Σταματάκου στο 55' η ομάδα του Τάκη Γκώνια νίκησε 1-0 και πλέον και οι τέσσερις ομάδες του γκρουπ έχουν 3 βαθμούς. Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επιπόλαια λάθη της Καλλιθέας στην άμυνα, αλλά ο Γροντής και στο 19' και στο 27' έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν σημαντική ευκαιρία, πέρα από σουτ των Τσίπρα, Σταματάκου και Μπέλη. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ελ Πάσο έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, αλλά ούτε ο Μπέλης, ούτε ο Σταματάκος κατάφεραν να σκοράρουν. Τελικά το γκολ ήρθε στο 55' με το εξαιρετικό σουτ του δεύτερου. Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, έριξε στο ματς όλα τα βαριά χαρτιά, αλλά δεν κατέστη εφικτό να αλλάξει το 1-0, παρότι χάθηκαν πολλές και σημαντικές φάσεις, με Τόνσο, Παπαδόπουλο, Στόιτσεφ και Γκουγκούδη.

Παλικαρίσια νίκη για την Καλλιθέα, η οποία προσγείωσε ανώμαλα τον Ατρόμητο, που προερχόταν από τον θρίαμβο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα της Super League. Ο τερματοφύλακας Ντούνης μπορεί να έκανε μερικά αβίαστα λάθη, αλλά με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθια την ομάδα του, έχοντας καταλυτικό ρόλο στη νίκη. Στην αυλαία των «32» οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Παναιτωλικό και θα επιδιώξουν ανάλογο αποτέλεσμα το οποίο θα τους δώσει το εισιτήριο στους «16».

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 55' Σταματάκος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (85' Κυριζάκης), Μουκτάρης (83' λ. τρ. Συριόπουλος), Γκίνη, Σταματάκος, Γουόρντεν (88' Σμυρλής), Τσίπρας, Μπέλης, Σταμόπουλος, Μάκο, Πάτας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης, Νάτσος, Γροντής (61' Τόνσο), Κεϊτά (53' Ουμπίντες), Μπρίτο (53' Στόιτσεφ), Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας)

Η βαθμολογία
(7ος όμιλος)
1. Ατρόμητος 3 (1-1)
2. Παναιτωλικός 3 (1-1)
3. Πανθρακικός 3 (1-3)
4. Καλλιθέα 3 (1-3)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep