«Πράσινη» τεσσάρα στην Καλλιθέα

Με 4-0 έχασε η Καλλιθέα από τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (19/11)

Τη φιλική ήττα με 4-0 γνώρισε η Καλλιθέα από τον Παναθηναϊκό σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης». Οι «πράσινοι» δεν δυσκολεύτηκαν να αποδείξουν την ανωτερότητά τους μέσα στο γήπεδο και έφτασαν άνετα στην επικράτηση με 4-0.

Στο 9’ ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τοπάλι και άνοιξε έκανε το 1-0. Στο 19’ ο συνδυασμός Πίσπα, Λουντ έφερε τον Χουλτ σε θέση βολής και μετά την απόκρουση του Μιχελή, ο Ρινάλντι έγραψε προ κενής εστίας το 2-0. Στο 29’ ο Ρινάλντι συνδυάστηκε όμορφα με τον Πίσπα, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Αργεντίνου στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι πέτυχε το 3-0. Στο 54’, έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσώνη, ο Ρινάλντι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 4-0.

Η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 75’, όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την εκτέλεση του Μπέλη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α’ ημίχρονο): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Β’ ημίχρονο): Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66’ Μαρινάκης), Μολέντο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73’ Αγγελόπουλος), Ρινάλντι

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41’ Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνη, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Γουόρντεν. Έπαιξαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο, Τσίπρας.

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep