Με κάλυψη στο «Ελ Πάσο»

Η Καλλιθέα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την διαδικτυακή πλατφόρμα «afastream.com».

Είχατε ενημερωθεί προ ημερών ότι το Καλλιθέα - Παναιγιάλειος ήταν πολύ πιθανό να καλυφθεί μέσω live streaming, από την πλατφόρμα «afastream.com». Την Παρασκευή (4/11) η αθηναϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Έτσι τον αγώνα της Κυριακής (6/11) θα μπορούν να τον δουν όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Από την Κυριακή 06 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «afastream.com» θα δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της αγαπημένης μας ομάδας, απλά, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV τους.

Μέσω live streaming όλοι εσείς που αγαπάτε την Καλλιθέα, αλλά για κάποιους λόγους αδυνατείτε να δώσετε το «παρών» στο γήπεδο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα, θα συνδέεστε, θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα απολαμβάνετε την προσπάθειά της.
Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν θα μπορούν να εξασφαλίσουν αυτό το προνόμιο».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep