Δέκα και... επιστροφή

Στο μοναδικό φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι η Καλλιθέα επικράτησε 10-0 της Ποταμιάς.

Την Κυπελλούχο Ευρυτανίας, Ποταμιά αντιμετώπισε την Παρασκευή (19/08) στο Καρπενήσι η Καλλιθέα. Αυτό ήταν το μόνο τεστ για την αθηναϊκή ομάδα στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας και τη βρήκε νικήτρια με 10-0. Σκόρερ χρίστηκαν οι Σμυρλής (5',17'), Ηλιάδης (62',65'), Γουόρντεν (37'), Τσίπρας (20'), Μάκο (11'), Κυριζάκης (77'), Γκίνη (81') και Κρεββατάς (84').

Οι «κυανόλευκοι» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Τάκη Γκώνια ήταν εμφανώς ανώτεροι και έβγαλαν αρκετούς αυτοματισμούς απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Σημειώνεται ότι το μόνο απόκτημα που είχε η Καλλιθέα στη σύνθεσή της στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος και σκόραρε στο 37', ενώ εντυπωσιακό ήταν το ένα από τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Ηλιάδης στο 62'.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Μιχελής, Λεβέντης, Μουχτάρης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Σμυρλής, Τσίπρας, Γουόρντεν, Μάκο. Έπαιξαν και οι: Ντογκοτάρι, Κυριζάκης, Ευαγγέλου, Πάττας, Συριόπουλος, Γκίνη, Τοπάλι, Τουρούκης, Σταματάκος, Κουϊρουκίδης, Ηλιάδης, Κρεββατάς, Κώττας, Γκέτσι.

Last modified onΣάββατο, 20 Αύγουστος 2016 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep